Mit várunk Az utolsó Jediktől? – amit az előzetes elmesél

Nyakunkon a december és vele együtt érkezik az új Csillagok Háborúja-film is. Talán ez az a széria, melyhez senki nem viszonyul közönyösen. Lehet szeretni illetve utálni is, főleg a kétes megítélésű hetedik epizód után. Néhány hónapja megkaptuk az előzeteseket, így a várakozást tényleg nehéz elviselni. Most vegyük nagyító alá, mi volt az, amit az előző részben elfuseráltak, és mit várunk a soron következő epizódtól!

Nem kertelek: Az utolsó Jedik előzetese teljesen ledöbbentett.  Az eddigi pörgős akciókhoz egy epikus történetet sejtet, talán végre megismerjük Rey háttértörténetét, hogy mi történt a Luke-féle Jedi Akadémiával, és nagy vágyam, hogy magukat a jedi és sith ellentéteket is árnyalják (mióta elolvastam a Darth Bane trilógiát éhezem egy sithekkel foglalkozó filmre).

A cikk egy részlete az f21.hu-val folytatott együttműködésünk nyomán kerül közlésre.

Szerző: Nagypál Levente

Reméljük, nem készültek el az újabb halálcsillag tervrajzai és egy érdembeli fenyegetést kapunk a galaxisra nézve, amelyet csak jedi lovagjaink tudnak megoldani. A történethez még jól jönne, ha bemutatnák az Első rend és az Ellenállás párharcát elindító folyamatot, de erre tényleg kevés az esély.

Egyszerűen nem értem, hogyan alakulhatott ki megint ez a kardoskodás. A Jedi visszatér részben konkrétan lefejezik a Birodalmat, ezután a lázadók ölbe tett kézzel várták, hogy hamvaiból megszülessen az Első rend? Szerintem itt van pár kérdés ami válaszra vár.

A teljes cikk elolvasható az f21.hu oldalán.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább