21. századi modern biofizikai módszer nemsokára Dunaszerdahelyen

PR-CIKK

Januártól Dunaszerdahelyen is elérhető az ún. Biolab – Saját Jel terápiás kezelés, melynek célja visszaadni testünk frissességét, regenerálni, összhangba hozni bennünk, amit kell. Bővebben is mesélnek róla a módszer helyi képviselői.

A cikk megjelent a Klikk Out 2017/12. számában.

Úgy hallottam, hogy egy új szolgáltatással készültök Dunaszerdahelyre. Tudnátok erről valami bővebbet mondani?

Igen, így van, egy új szolgáltatást szeretnénk megismertetni és hozzáférhetővé tenni Dunaszerdahelyen. Saját, személyes tapasztalat alapján ismertünk meg egy olyan fájdalommentes biofeedback módszert Magyarországon, amely

célzottan azon emberek számára lett kifejlesztve, akik folyamatos stressznek vannak kitéve, kimerültek, fáradtak, esetleg emésztési gondjaik vannak, vagy allergiával küzdenek, illetve a munkájuk megkívánja, hogy állandóan csúcsformában legyenek mentálisan és fizikailag is.

 

A módszer hivatalos elnevezése Biolab – Saját Jel terápiás kezelés. A Biolab egyik fő hitvallása az, hogy ahhoz, hogy kiválóan érezzük magunkat a bőrünkben, nagyon fontos, hogy a testünk és a benne lejátszódó folyamatok összhangban legyenek és optimálisan működjenek, és ha lehetséges, akkor ezt az állapotot természetes, gyengéd és modern módszerekkel érjük el.

Említettétek, hogy Magyarországon ismertétek meg ezt a módszert. Máshol a világban is jelen van?

Igen, a Biolab világszerte 14 országban működik már több mint 10 éve, Szlovákiában az első Biolab Szencen jött létre egy éve. Világszerte nagy tapasztalat gyűlt össze, több mint 15.000 magasan elégedett ügyfél ismerte meg ezt a módszert az évek alatt.

Többek közt a következő országokban egyre népszerűbb ez a 21. századi modern biofizikai módszer: USA, Nagy-Britannia, Norvégia, Oroszország, Olaszország, Lengyelország, Németország, Spanyolország, Magyarország, Új-Zéland stb.

Örülnénk, ha ez a módszer több szlovákiai magyarhoz is el tudna jutni, ezért úgy döntöttünk, hogy 2018 januárjától szeretnénk Dunaszerdahelyen is tevékenykedni.

 

Ha nagyon egyszerűen szeretnétek ismertetni a módszert, mit mondanátok róla?

Legegyszerűbben talán egy hasonlattal tudnánk megmagyarázni, hogy miről is van szó: a kezelés alatt a szervezet belső ritmizálói kerülnek összhangba, hasonlóan, mint amikor az autószerelő finombeállítást csinál a motoron, és utána ugyanaz a motor ugyanolyan üzemanyaggal sokkal jobban működik.

A kezelések során egy kényelmes székben, a kézre vagy a lábra kerülnek érzékelők, hasonlóan például az EKG-hez, ezeken keresztül fogadjuk a szervezet saját jeleit, és közvetítjük vissza a regenerálódáshoz segítőeket. A körülbelül 40-50 perces kezelés során általában nem érzünk semmit, nyugodtan beszélgethetünk közben, vagy akár kényelmesen aludhatunk is.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább