PROGRAMOK: Dunaszerdahely, Komárom és Somorja tele zenével!

Íme, az újév legelső hétvégéje, amikor semmit sem akarunk jobban, mint újra bulizni egy nagyot. Talán azért, mert a szilveszter éjszakából nem emlékszünk semmire, talán azért, mert máris elfogyott a pozitivitás, amit újévi fogadalomként megfogadtunk és szeretnénk jó dolgokkal feltöltődni.

Címlapfotó: Ugróczky István

Péntek és szombat estére ajánlanék kultúrprogramtól a zenén át egészen Hasselhoffig pár érdekes eseményt.

Péntek:


Piszkos Cigánygyerek Tárlat megnyitó / Dunaszerdahely

NFG klub 发布于 2018 年 1 月 2 日 周二

Tudjátok, mik azok az internetes mémek?

Ezek a weben terjedő képek vagy videók emberekről, szituációkról, melyek ma a fénykorukat élik. Manapság nehéz nem találkozni egy-egy híres mémmel, mint pl. az elveszett Travolta:

Most pénteken az NFG klubban Dunaszerdahely titokzatos mémgyárának, a Piszkos Cigánygyerek Instagramos blogjának legjobb képei kerülnek kiállításra és lógnak majd a falakon egész januárban.

Ez az első ilyen eset városunkban, amikor egy internetes művész rettentő poénos, társadalomkritikus, lokális tartalmú képei megfogható formátumban kerülnek a szemek elé. Persze erős helyi szlenggel fűszerezve. A megnyitóhoz hangos basszusos trap- és hiphopzene párosul, DJ Mix Out Kálmán és Deekay közreműködésével.

Ízelítőnek:

Az eseményről minden infót itt találsz.

///

AronTheBassist / Komárom

A zenész családból származó szlovákiai kissrác, Áron Hodek az Instagram sztárja 26.000 követőjével. A szemtelenül fiatal tehetség péntek este a komáromi RÉV – A Magyar Kultúra Házában pengeti a vastag húrokat a nála jóval hosszabb basszusgitáron.

Az eseményt itt találod.

///

Absurd After Szilveszter Party / Dunaszerdahely

A klassz programokkal felturbózott Soul Hunter Pub egy Szilveszter Afterrel jelentkezik az év első péntekjén, méghozzá az ütős retrózenés Absurd Partyval.

Ha David Hasselhoff nem is lesz ott, de DJ Hoffman annál inkább! Egyes a Vodka, kettes a belépő, a tárlatmegnyitó után mehettek koreográfiás táncokat lejteni!

Az esemény itt.

Szombat:


TraveliNFG / Dunaszerdahely

Az NFG utazós műsorának első epizódja este 20:00 órakor kezdődik. Az utazós klubesten a világot járó emberkék izgalmas élménybeszámolóit, elbeszéléseit, történeteit mesélik majd el.

Az első beszélgetés témája a fesztiválok világa. Tóth Lali az ifjú titánt, Soldierrt a Guca Trumpet Festivalról (Szerbia) kérdezi, továbbá Rákóczi Dávidot faggatja, aki pedig a nyáron a Burning Man (USA) fesztivált járta meg.

///

Blues-koncert / Dunaszerdahely

NFG klub 发布于 2018 年 1 月 1 日 周一

A somorjai The Butchers és a nagyszombati Beans & Bullets blues-rock együttesek lépnek fel az első DS Blues Club eseményen az NFG klubban.

A Butchers fivérek által szervezett bluesbulik egyre nagyobb sikernek örvendenek Somorján, reméljük városunkban sem lesz ez másképp…

A blues nagyon értékes műfaj, amely mély befolyást gyakorolt sok más zenei stílus kialakulására. Támogassuk hát művelőit és csináljunk a klubból egy blues-rock házat! Az eseményt itt találod.

///

Jazz-koncert / Somorja

A baráti hangulatú est keretén belül a somorjai Mozi Klubban fellép a Chameleon Jazz Band. Az együttes ezúttal gitárral, ütőhangszerekkel és – kuriózumként – tubával szólal meg!

A zenekar 2003-ban alakult Budapesten. Az Artisjus-díjas Bálint Rezső harsonaművész által vezetett formáció az elmúlt években 7 európai ország közel 50 városában koncertezett. Teltházas estjeiken számos kiváló művész vendégeskedett már, többek között Charlie, Koltai Róbert, Kozma Orsi, Malek Andrea, Náray Erika és Szulák Andrea.

Boldog hétvégét, menjetek kulturálódni! 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább