Programok: Zene Dunaszerdahelyen, Komáromban, Pozsonyban és Győrben

Már csak egyetlen éjszaka választ el minket a hét legcsodásabb napjától, a péntektől. Hétfő reggel óta erre készülünk, szinte ünnepként várjuk és gondolunk rá. Levetkőzzük most a kötelességeink és felelősségeink felét, és átadjuk magunkat a felhőtlen szórakozásnak. 

Ha tanácstalan vagy, hol tedd ezt, mutatok neked pár programot:

Péntek:


Connaction #11 / Dunaszerdahely

A dunaszerdahelyi drum and bass zenét élőben játszó csapat, a The Grove küldi szívélyes meghívóját a péntek éjjeli, Connaction névre keresztelt zúzdára.

A fellépők sorrendje és a stílus, amelyet játszanak hozza majd az ívet: a liquidtől és a deep-től a neurofunkon át egészen a hard drum and bass-ig!

Az este kilenckor kezdődő eseményhez minden más infót itt megtalálsz.

A The Grove legújabb videója a legjobb és legaktuálisabb audiovizuális meghívó a bulira:

///

Tlak / Pozsony

Nos, nem azért emelném ki ezt az eseményt, mert fellépünk mint PLUSplus, hanem azért, mert jelenleg ez a főváros egyik legmenőbb partysorozata, ahol a gondosan összeválogatott fellépők mellett mindig teltház van.

A Rádio_FM szerkesztője, a legendás Hip Hop DJ, Yanko Král szervezésében most pénteken fellép Philip T.B.C., a cseh drum and bass klassziker.

Philip az Indian Beatology albumával tört ki igazán, melyet indiai utazásai során vett fel és gyúrt sajátossá.

Szombat:


Ladánybene 27 / Komárom

Most szombaton a Komáromi Városi Művelődési Központban láthatod kedvenceidet picit másképp. A Ladánybene 27 „Csendes-ülős-elbeszélős” koncertjén a zenekar kamarafelállásban muzsikál: Kálmán András billentyűs, Hurguly Attila dobos, Hertelendi Rasta István basszusgitáros, László M. Miksa énekes és Bodnár Tibi gitáros részvételével.

A személyes hangvételű esten rengeteg sztorira is számíthattok a legendáktól, a LB27 három évtizedes múltjából. A Ladánybene -alok mellett tradicionális jamaicai klasszikusokat is hallhattok, úgyhogy ha tehetitek menjetek zöld, sárga és piros színű öltözékben!

Jah Rastafari! Ever living, ever faithful, ever sure!

///

Blahalouisiana / Győr

Szombat este harmincnégy kilométerrel odébb, Győrben a Blahaluisiana együttes tart lemezbemutató koncertet a Rómer Házban.

Egy koncertkritika szerint „az orvosoknak receptre kéne felírni Blahalouisiana-hallgatást és koncertre járást!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább