Az öt legextrémebb színészi átalakulás

Az extrém sorozatom következő epizódjában a repülőgépek, repterek, szélsőséges helyek és időjarások után most bemutatom nektek az öt – szerintem legextrémebb transzformációt, azaz átalakulást, melyet színészek vállaltak kockára téve az egészségüket.

Aki jó dudás akar lenni, pokolba köll annak menni!

 

Ahhoz, hogy valamit sikeresen és hitelesen csináljunk, először mélyre kell menni és megtapasztalni a jót, de ugyanúgy a rosszat is. A filmekben sokszor találkozunk olyan szereplőkkel, kik a felismerhetetlenségig megváltoztatták külsejüket egy különös, ám emlékezetes szerep miatt.

Lássuk a színészeket, akik egészségüket nem kímélve és nem kis kockázatot vállalva, drámai változáson mentek át egy filmszerepért.

Jake Gyllenhaall – Southpaw / Mélyütés

A változatos külsejű Jake Gyllenhall egyszer Perzsia hercegeként feszíti izmait a vásznon, másszor pedig egy törékeny, érző lényként látjuk őt, és mindez az átalakulás röpke pár év alatt valósult meg. A Mélyütés c. filmben igazi kigyúrt és tekintélyt parancsoló oroszlánként tér vissza. Wow.

50 Cent – All Things Fall Apart

Az amerikai gangster rapper súlyának negyedétől vált meg; 100 kg-os izomkolosszus testéből mindössze két hónap alatt elveszített 26 kg-ot. Ezt egy rákbeteg amerikai futballista megformálásáért vállalta be az All Things Fall Apart című filmben. Napi három óra futással és szigorú folyékony diétával érte el az eredményt.

Amikor azt hiszed, hogy a Candy Shop c. dalnál nincs tovább, emberünk előjön egy ilyen szereppel.

Jared Leto – Chapter 27 

A zenészből lett színész, Jared Leto szintén az átalakulásairól híres. A Dallas Buyers Club c. filmben csontsoványra fogyott, hogy egy transznemű nőt alakíthasson a lehető legrealisztikusabban. A Chapter 27 c. filmben pedig John Lennon gyilkosát alakítja. A film kedvéért 25 kilót hízott.

Matthew McConaughey – Dallas Buyers Club / Mielőtt meghaltam

Sokkolóan hatott minden McConaughey rajongóra (így rám is) a Mielőtt meghaltam főszerepe, ugyanis nagy kedvencünk egy valóban végső stádiumú HIV+ beteget alakít, nagyon is hitelesen. Méltán megérdemelte az Oscar-szobrot ezért az átalakulásért!

Christian Bale – The Machinist / A gépész

Christian Bale érdeme talán mind közül a legbrutálisabb átváltozás. A meglett, izmos Batman-testből mindössze 41 kilósra fogyott A gépész c. film kedvéért.

Valljuk be, ez azért elég durva, ugyanis a testsúlyunk hirtelen több mint a felére csökkentésével komolyan kockára tehetjük az egészségünket. Emberünket ez annyira nem zavarja, hiszen az Amerikai botrány c. filmhez irgalmatlanul elhízott!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább