Kurucz Klaudia Egyiptomban versenyez a Miss Intercontinental koronájáért

Kurucz Klaudia, Felvidék jelenlegi királynője a novemberi vietnami világverseny után most ismét megméretteti magát, mégpedig Egyiptomban, a Miss Intercontinental szépségverseny koronájáért.

Klaudiát egyenesen Jozef Oklamčák, a Miss Szlovákia tulajdonosa kérte fel és delegálta, hogy képviselje hazánkat. Folyamatosan igyekszik mindenről online felületeken értesíteni a szépség ismerőseit, követőit.

A Facebookon és az Instagramon is több nyelven posztol, hiszen most nemcsak a mi kis felvidéki közösségünk, de egész Szlovákia szurkol érte a rangos világversenyen. Klaudia nagyon jól érzi magát és szépen is teljesít, hiszen már rutinos versenyzőként utazott a fáraók országába.

A felkészülés alatt számos fotózáson és forgatáson vesznek részt a döntősök a Sunrise szállodalánc különböző hoteljeiben, mint például a Sunrise Holidays-ben, illetve a Royal Makadiban, ahol az estélyi ruhás bemutatkozó videókat vették fel. Több kirándulásra is eljutottak, például Luxorba, ahol szintén a Sunrise hotel exkluzív hajóján éjszakázhattak.

 

Nem beszélve a csillogó esti partikról, ahol a stáb mindent megtesz azért, hogy a versenyen jól és kényelmesen érezzék magukat a lányok. A döntő holnap, január 24-én kerül megrendezésre, melyre nagyon készülnek már a lányok. Szurkoljatok továbbra is Klaudiának, hiszen megérdemli a méltó helyezést. Nagyon sokat készült erre az útra, és számít mindenki támogatására.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább