Szervezőknek szép üzenet

Kedves rendezők…
… szervezők, aktivisták és egyéb fiatal vagy közép- és/vagy hajlott korú úriemberek és úrihölgyek!

Tán váratlanul ér benneteket levelem, de az idén már választások is lesznek, szóval kérlek benneteket figyelmesen olvassátok. A falunapok és egyéb kültéri rendezvények ideje bár még messze van, a szervezési szakasz már jó eséllyel megkezdődött.

Fejben talán már vizualizálódik a kép, hogy a falusi sportszervezet hol fogja majd „csapúni a kofolát”,

 

és hogy az asszonykórus hány órakor léphet majd színpadra úgy, hogy ne keresztezze az óvodások műsorát. Nagy valószínűséggel már az a lista is megvan, hogy ez éven milyen fellépőkkel örvendeztettek majd meg bennünket. Esküszünk, epekedve várjuk, hogy újra megnézhessünk valakit, kinek két évvel ezelőtt volt néhány dicső szárnycsapása valamelyik tehetségkutató műsorban.

Tényleg igazán megéri megnézni és meghallgatni, hisz nem mindenki tudná azért a harminc fős, sültkolbásszafttól csöpögő szájú közönségnek úgy „elplébekelni” azt a hat dalt, ahogy ők! Ezek az igazi sztárok, akik háromszor voltak már a tévében élő adásban! Akiktől a tizenkétéves tinilányok autogramot kérhetnek, hogy aztán a papírfecnit soha többé ne vegyék elő.

Hát még a valóságshow-szereplők! Na ők az igazi titánok, kiknek hátára kapaszkodva egy selfie erejéig mi, egyszerű prolik is kaphatunk egy falatnyit az égboltból,

 

melyet bizonyosan ők tartanak a hátukon, hisz ők már voltak a tévében! Még a színpadra sem kell felmenniük, elég, ha eljönnek, hogy jelenlétükkel emeljék az est színvonalát, hisz ők! A „VV” előtagot nem adják ingyen! Sok nyilvános zuhanyzás, művileg generált veszekedés és részegség volt az ára, ami valljuk be, nem mindenkinek menne.
Ezúton szeretném kérésemet felterjeszteni önökhöz, kedves szervezők. Volt a kétezres évek elején egy remek sorozat!

Nem tudom, hogy áll a haknik terén, de nagyon örülnék neki, ha idén nyáron VV Alekosz mellett Rex felügyelővel is találkozhatnék valamelyik falunapon.

 

Kapcsolódó tartalom

Tényleg egy ilyen legenda színpadra való, és végül is, nagyjából ugyanarra képes, mint a valóságshow-hősök. Amennyiben a művész úr nem ér rá, nagyon szívesen látnám Charlie-t a Majom a családból. Bár Zámbó Jimmyt nem tud olyan jól utánozni, de szerintem remek változatosságot hozna a falunapok világába.

További hasonlóan sikeres munkát kívánok önöknek, maradok őszinte hívük!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább