Klikk megmondja a horoszkópod!

Újra jelentkezünk velőt rázó, ámbátor fiktív horoszkópunkkal, amely egészséges, mint a makk!

Szerdahelyi vagy megyeri vagy? Különös figyelmet szenteltünk neked megint!

A cikk megjelent a Klikk Out 2018/03. számában.

Kos

 

Az az érzés, hogy mindent tudsz… ugye, hogy megfizethetetlen?! De persze, ha vadiúj terepre sodródsz, már nem tudsz tapasztalati tényekre támaszkodni… Perszehogy kicsúszik alólad az univerzum is (!) ilyenkor. Inkább kussolj és tanulj a nagyoktól!


Bika

 

Az oké, hogy többeknek a heti egy szex nem elég, de hogy te két óránként bezavarnád a Teddyt a málnásba a sokadik repetára, annak biztos, hogy van valami lélektani oka. Még jó, hogy mi csak a csillagállásból jósolunk, és nem a csiganyálas bugyogókból!


Ikrek

 

Ne a hülye fórumokon üzengess a Cukorkádnak, hanem szedd össze a töködöt, és utazz el néhány napra, hogy kiszellőztesd az agyadot! Nem a romantika szigete vagy, vedd észre magad. Téged nem erre a fajta stáblistára írtak fel, eccsó.


Rák

 

Na, ha azt hiszed, ki vagy égve – akkor van egy hírünk: tévedsz! Még a közelében sem vagy a határaidnak, és ezt biztos, hogy te is tudod, különben nem feszegetnéd azokat… De biztos nagyon fasza a mártírszerep. Hol tanultad? Csak nem otthon?!


Oroszlán

 

Olyan klisé, és foggal-körömmel tiltakozik ellene mindenki, aki él, de akkor is igaz: azzal kötöd össze magad, aki a legjobban hozza a már ismert mintát… Mondjuk, akit legutóbb összeszedtél a béna Valentin-napos céges bulin, ő elég gerontós…


Szűz

 

Teljesen telhetetlen benned a kisördög az utóbbi időben, ami azért is meglepő, mert elég gyakran üríted mostanában a puttonyod… Hormonváltozás vagy a holdjárás – bármi is legyen az oka, mi nagyon irigylünk téged. Sokak példaképe vagy!


Mérleg

 

Fogd fel úgy a dolgokat, hogy most egy ilyen jelentős fejezethez értél, de még egyáltalán nem a történet végére… Végül is a sztársorozatoknál is vagy egy évet kell várni az újabb évad megjelenésére a cliffhanger után, nemdebár?!


Skorpió

 

Annyira unalmas, hogy mindig biztonsági játékot játszol. Aztán meg csak rinyálsz a haveroknak minden létező alkalommal, hogy te mennyivel többre vágysz. Állítgatod a hülye határidős válaszpontokat magadnak, ami pontosan mire is jó?!


Nyilas

 

Ez az év csak akkor lesz a változás éve, ha ahhoz hozzáteszel te is valamit. Mondjuk előbb nem ártana kitalálni, mit is akarsz pontosan. De ne siess, végül is ezek csak a legszebb éveid. Ráérsz még nyugodtan! Puhapöcs.


Bak

 

Ha már március elejével meggyuknád a fél várost, mi lesz veled a májusi főszezonban?! Tudjuk, hogy a Valentin-nap alkalmából mindenütt fantáziapirító piros csipkecsodák voltak a boltok kirakatában, de akkor legalább bevásároltál az akciós kotonokból?!


Vízöntő

 

Próbáld ki, hogy néha csak pár órára kikapcsolod a telefonodat. És ha otthon vagy, akkor a wifit is. Meglátod, milyen új érzés lesz. Én-időt akarsz? Hát tessék! Nem kell ide nagy logisztika, így is meg lehet ám ezt oldani!


Halak

 

Tudod, néha olyan emberektől vagy olyan helyekről jönnek a szerető tanácsok, ahonnan nem is várnád, de legalább egyet fogadj már meg közülük, mert nem véletlenül cikiznek annyit! Legyél jó gyerek és fogadj szót a hangoknak a fejedben!


Dunaszerdahely

Annyira megérte nektek beszólni a múlt hónapban, mert tökre összeszedtétek magatokat! Ugyan a legjobb az egészben az, hogy amikor lenocsiztunk benneteket, ti nem szólhattatok vissza, és nekünk ez még jól is esik. De ebben a hónapban jár a dicséret: továbbra sem tanultatok meg parkolni és a kávéházi pogynyikatyelok száma se lett kevesebb, így hűen megőriztétek Szerdahely örökös renoméját! Csak így tovább!


Nagymegyer

Mikor jut már valamelliktek eszébe, hogy ott a polgihivatal kertjében, azalatt a fehér és zölddel benőtt boltíves cucc alatt, amire mondjuk sajnos rálátni a gázos főútról is… kimondja (mondjuk egy szép vasárnapi délután két órai kezdettel) a boldogító igent?! Olyan jóképű az a kis kertecskerész. Kár, hogy kábé ennyi. Amúgy…? Vasúti sorompótok mikor lesz?

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább