Bunkó vagyok, de hódítani akarok

Társasági érintkezéseink során élethelyzetek sokaságát éljük át nap mint nap. Mire ügyelj mindenképp, ha a virtuális világ biztonságából kilépve szemtől szembe találod magad szíved (vagy nemi gerjedelmed) választottjával?   

1. Köszönés, az meg minek? A legjobb ilyenkor, ha úgy teszel, mintha észre se vennéd a másikat. Nézz határozottan a másik irányba, ha pedig már elkövetted azt a hibát, hogy találkozott a tekintetetek, csinálj úgy, mintha nem ismernéd fel, vagy az adott fényviszonyok ellehetetlenítenék az éleslátást.

2. Miután sikerült elkerülni a köszönést, a legjobb, amit ilyenkor tehetsz, hogy leülsz a sarokba vagy átmész egy másik helyre. Ha az illetőt azért jó volna egyszer-kétszer az ágyadban látni, bújj bele azonnal a telefonod biztonságába, és kezdd el őt üzenetekkel bombázni.

Lehetőleg a mizu, hú, de szexi vagy, de jól nézel ki, jó a segged, mindig feláll/felizgulok, ha meglátlak jellegű, társas interakciót kezdeményező egyszerű mondatok formájában.

 

De ALAP, hogy egyáltalán ne személyesen közöld vele ezeket a meglátásokat!

3. Ha felnéztél a mobilodból, semmiképp se nézz a másik irányába, a tekinteted és teljes figyelmed irányuljon a saját társaságod felé. Ha fiú vagy, flörtölj a közvetlen környezetedben lévő lányokkal, és ugyanez igaz fordítva is. Ideális esetben a flörtpartnered ittas állapotban van, így vagy lógni kezd rajtad, vagy letapizza a segged, melled és még néhány testrészed.

4. Egy lányra semmiképp se segítsd le/fel a kabátját, minek, hisz neki is van keze! Ez az eljárás érvényes az ajtónyitásnál, a szék kihúzásánál, több táska cipelésénél. Nagyon fontos, hogy az autóajtót se nyisd ki, elvégre örüljön, hogy nem kell gyalogolnia.

5. Ne bókolj, ne dicsérd meg az öltözékét, ne nevezd szépnek. Ez már tényleg teljesen felesleges. A seggére viszont csapjál rá, főleg ha nem vagytok közeli vagy bizalmas viszonyban. Alap!

6. Ha a barátaiddal vagy és neadjisten szóba elegyedsz VELE, nehogy bemutasd neki a társaságod tagjait, mi köze hozzá, hogy kik ők?

7. Tegyél minél több szexuális irányultságú megjegyzést, legjobb, ha mindezt vulgáris stílusban. Fontos, hogy az ilyen jellegű kijelentéseket minél többen hallják körülöttetek.

8. Beszélgetésetek fő témája az előző, jelenlegi és jövendőbeli partnereid legyenek, illetve tegyél említést eddigi futó kapcsolataidról. Külön hangsúlyozd ki eddigi szexpartnereid számát.

Dőlj hátra és élvezd a sikert!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább