Három sorozat, amit látni kell!

Ha valaki szereti a lebilincselő történeteket, fordulatos, kiszámíthatatlan eseményeket, és a tudatot, hogy egyetlen szereplő sincs biztonságban, akkor a következő három sorozatot neki találták ki:

1. Trónok Harca (2011-) (kaland, dráma, fantasy)

A sorozat egy fiktív világ Westeros és Essos nevű kontinensein játszódik, és a történet szerteágazódása miatt rengeteg szereplője van. Három nagy sztoriszál húzódik végig a cselekményen: az első a Hét Királyság feletti uralomért csatázó nemesi házak küzdelmeit mutatja be, a második a trón tengeren túl szervezkedő törvényes örökösét követi nyomon, a harmadik pedig egy ősi, elfeledettnek hitt ellenség közelgő támadását vetíti előre. A lebilincselő történet nem szűkölködik erőszakban, de kiszámíthatatlan fordulatokban sem. Az eddigi legnagyobb szabású és sikerű TV-sorozat, amit valaha gyártottak.

Kedvcsináló nem hivatalos előzetes (SPOILERES!)

 

 

2. Westworld (2016- ) (dráma, misztikus, sci-fi)

Ennek a sorozatnak tanácsos úgy nekiülni, hogy előtte semmit sem tudunk róla. Ha valaki előbb mégis szeretne betekintést nyerni a sztoriba, görgessen kicsit lejjebb.

A történet Westworldben, egy fiktív világban játszódik, egy technológiailag fejlett vadnyugati témájú „vidám”parkban, melyet androidok laknak. A Westworld a szórakoztatás legfelsőbb szintjét kínálja a jól fizető vendégeknek, akik kedvük szerint, következmények nélkül cselekedhetnek a park teljes területén anélkül, hogy a látszatra normális emberi életet élő androidok közbeszólnának.

Előzetes (SPOILERES!)

 

 

 

3. Fekete Tükör (2011 -) (dráma, sci-fi, thriller)

Ez a sorozat egyáltalán nem ajánlott gyengébb lelkűeknek. A sorozat legtöbb része egy olyan jelenben vagy közeljövőben játszódik, ahol az információs technológia valamilyen forradalmi változást eredményezett az emberi életvitelben. Ezek a változások azonban a leggyakrabban disztópikus társadalmakat eredményeznek, amelyek olyan cselekményeket sorakoztatnak fel, amelyeket garantáltan senki nem tud balta arccal végignézni. A tanulságot nem lesz nehéz levonni az egyes részekből.

Nem hivatalos előzetes

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább