10 ok, hogy miért gyere partivonattal Gombaszögre!

Milyen idilli elképzelés, hogy július 16-án felébredsz, kisétálsz az állomásra, néhány órával később pedig egyszercsak Gombaszög bejáratánál találod magad, nem igaz? Mi valóra váltjuk az álmokat! A tábor nulladik napján gombaszögi különjárat indul Dunaszerdahelyről, amely 10 megállóval később Gombaszögön húzza meg a féket!

Miért pont a gombaszögi partivonatot válaszd?

  • Mert már akkor elkezdődik Gombaszög, amikor egy hétre becsukod magad mögött a szobád ajtaját.
  • Mert Dunaszerdahelytől Gombaszögig 10 településen áll meg a vonat (Nagymegyer, Komárom, Ógyalla, Érsekújvár, Köbölkút, Párkány, Zselíz, Léva, Zólyom és Fülek), így hacsak nem a Tátrában élsz, mi garantáltan elszállítunk a gombaszögi kempingbe!
  •  Mert egy percig sem kell azon aggódnod, hogy mind az öt csatlakozást elérd, azt is, ahol két perced jut az átszállásra.
  • Mert nincsenek mindenre elszánt tekintetű nénik, akik a helyedre szóló helyjegyüket lebegtetik az orrod előtt – a limitált kiadású jegyeknek köszönhetően garantált az ülőhely.
  • Mert veled együtt az összes csomagod is biztonságban utazhat.
  • Mert senki nem szól rád, hogy halkabban, és a tábori himnusz szövegét is garantáltan megtanulod, mire célba ér a vonat.
  • Mert a partivonat négy, még az NDK-ból illetve a valamikori győri Magyar Vagon és Gépgyárból származó kocsiból áll – az egyik pedig egy igazi retro büfékocsi, amelyben a mozgó tábori kocsma kap helyet.
  • Mert a szerelvényt egy ötvenéves ČSD T478.1131-es veterán mozdony fogja húzni.
  • Mert útközben nem kell megállni tankolni, nem kell a hétfő reggeli dugóban rostokolni, és nem kell az egész tábor alatt a kocsi kulcsát őrizgetni.
  • Mert a vasútállomástól a kempingig mi szállítjuk el a csomagjaidat!

Már megvetted a bérleted, de úgy döntöttél, mégiscsak a partivonattal jönnél? Semmi pánik! Csak írj az utazas@gombaszog.sk e-mail címre. A partivonat menetjegye 25 euró és két útra szól.

Július 16-án reggel indul Dunaszerdahelyről számos megállóval Gombaszögre, majd a tábor utolsó napján, július 22-én ugyanezen az útvonalon vissza. Figyelem! A különjáratra csak előre megváltott jeggyel lehet felszállni. Ha még a tábori bérletedet sem volt időd megvásárolni, megteheted a www.gombaszog.sk/jegyekoldalon, ahol a bérlettel együtt a különvonatra is igényelhetsz jegyet!

Váltsd meg a menetjegyed még ma, és töltsd velünk július 16-ától 22-éig a nyár legjobb hetét Gombaszögön. Lovasi András, az AKPH, a Parno Graszt, a Kowalsky meg a Vega, az Anima Sound System és még sokan mások csak rád várnak! Részletes program hamarosan a www.gombaszog.sk oldalon. Bármilyen kérdéssel fordulj hozzánk bátran az esemény hivatalos Facebook-oldalán.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább