Kikapcsolódást, pihenést, szórakozást kínál a dunaszerdahelyi termálfürdő

A dunaszerdahelyi Thermalpark kedvelt turistacélpont, de városunk és a tágabb régió lakói szintén előszeretettel pihennek a strandfürdőben.

A cikk egy részlete a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

Télen is sokan látogatják a fürdőhelyet, de nyáron hétről hétre megtelnek a medencék és környékük. Horváth Katalin, a termálfürdő menedzsere tájékoztatta portálunkat az idei nyár programjairól, újdonságairól.

„Ahogy azt már az elmúlt években megszokhatta a fürdő közönsége, jó idő esetén az idén is folytatódnak a hétvégi kulturális és szórakoztató programjai, melyek megszervezésében és megvalósításában nagy szerepe van Takács Tímeának. Ilyenkor régiónk énekesei, táncosai, ének- és tánccsoportjai mutatkoznak be a strand vendégei előtt. Igyekszünk színes műsort kínálni, hiszen a népdaloktól és nótáktól kezdve a countryn keresztül a mai slágerekig többféle zenét hallhatnak, néptáncot, modern táncot egyaránt láthatnak látogatóink. Nagy népszerűségnek örvendenek a Szlovákiai Kisállattenyésztők Dunaszerdahelyi Alapszervezetének kisállat simogatói, ahogy a tavon látható modellhajók bemutatója, vagy éppen az erőemberek versengése is. Mindezt az idén is tervbe vettük, és reméljük az időjárás is megengedi megvalósításukat” – kezdi a tájékoztatást Horváth Katalin.

A fürdő által szervezett programok szerves részét képezik a nyár elejétől egészen szeptemberig jelen lévő animátorok napi programjai. A naponta, reggel 10-től egészen délután 6 óráig tartó programok közt gyermek és felnőtt egyaránt talál kellemes szórakozást és kikapcsolódást nyújtót, hiszen relaxációs torna, aquagym, játék, minidisco szerepel műsorukon.

Elsősorban a hotel lakói részére, de az esti órákban fürdőzők számára is újdonság, hogy a fürdő területén található bárok és éttermek közül négy – kedden, pénteken és szombaton – hosszabbított nyitvatartással várja a vendégeket, egészen este 11 óráig. Némelyik bár saját programot is kínál a látogatóknak. Például július első szombatján a Hawaii Bár tervez este hét órától magyar nótás estet, melyen Vontszemű Zoltán és zenekara játsszák a mulatós nótákat. A KLIKKout pedig az idén is megszervezi Midsummer Partyját, mégpedig július 27-én, pénteken.

A teljes cikk elolvasható a Dunaszerdahelyi.sk-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább