Fesztiválhangulat

Ha nyár, akkor irány a fesztivál! Mára már számos nagyszerű fesztivál közül válogathatunk. Ezek azok a helyek, ahol szárnyalhat a fantáziánk, nem szab határt semmi. Itt magunkra ölthetjük merész ruhadarabjainkat, melyeket utcai viselésre azért nem veszünk elő a szekrényből. Előkerülhetnek a színes szemhéjpúderek, erős rúzsok, a csillogó kiegészítők, hiszen a fesztiválok igazán vagány megjelenést engednek meg.

A smink terén három különféle stílus is képviselteti magát egy-egy fesztiválon. Trendi és szexi a natúr smink, mely a természetességet tükrözi. Ennek ellentéte a nagyon vad, színeket felvonultató smink is hódít.

Itt kipróbálhatjuk azokat a színeket is, melyeket a hétköznapokban nem szívesen viselünk. A harmadik igazán trendi fesztivál smink a csillogó, kis kövecskékkel díszített. Ez a bevállalós lányok kedvence.

A frizura terén szintén menő a különféle színekben pompázó hajkorona. Továbbá nem maradhatnak el a fonatok, a bohókás frizura, sőt, a két copf sem! Mivel fesztivál alkalmával a csillogásból sosem elég, csillám a hajunkra is bátran kerülhet!

Ha valahol, akkor a fesztiválokon egyáltalán nem kell szégyenlősködni! Itt nyugodtan kipróbálhatjuk azokat a merészebb összeállításokat is, melyeket az utcán sosem mernénk. Ezeken az eseményeken megengedett a stílusos fehérneművillogtatás is! Tökéletes választás a croptop, mely sejtelmes megjelenést nyújt. Trendi és hatásos belépő egy földig érő hosszú ruha, melybe kicsit belekap a szél.

Ötletekért nézzetek körül a galériánkban! 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább