5 hajgöndörítő tipp

A göndör loknik és a hullámos tincsek sosem mennek ki a divatból. Viselhetjük akár a hétköznapokban, akár különleges alkalmakkor. Mindkét esetben tökéletes választás! Íme, öt egyszerű technika, amivel gyönyörű hajkoronát varázsolhatunk magunknak! 🙂

  • Hajsütővel gyönyörű tincseket készíthetünk! Érdemes új modellt választanunk, ugyanis azok kíméletesebbek a hajhoz. Ez a megoldás mindennapos használatra nem ajánlott, hiszen a magas hőfok károsítja a hajszálakat.
  • Ha lazább loknikat szeretnénk, elő a hajvasalóval! Fentről lefelé haladva tekerjük fel a tincseket a vasalóra, várjunk pár másodpercet, majd engedjük le. A tartósság érdekében fújjunk rá egy kevés hajlakkot!

  • Hőkezelés nélkül is lehet hullámos a hajunk! Nedves hajunkat fonjuk be, s várjuk meg, míg megszárad. Ezután bontsuk ki a fonatokat, s egy kis igazítás után már készen is van a frizuránk. Minél több apró fonatot készítünk, annál sűrűbb lesz a hullám.
  • Hajunkat fogjuk két copfba, majd válasszuk kétfelé azokat. A szálakat szorosan tekerjük össze, s csiga alakban tűzzük meg. Előtte nedvesítsük be kicsit hajunkat, így eredményesebbek leszünk. Száradás után bontsuk szét. Jó megoldás, ha este mossuk meg hajunkat, s akkor végezzük el a műveletet. Így reggel csak ki kell bontani a tincseket, s már készen is vagyunk.
  • Hullámos loknikat hajcsavaróval is készíthetünk. Legkönnyebben a szivacsos hajcsavaró használható. A legcélszerűbb, ha éjszakára tekerjük rá hajunkat, s úgy alszunk.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább