Lakoma a Lakomán

Régi ismerősökkel, barátokkal találkozni nagyszerű érzés, osztozni velük valamiben, amire nincs minden nap alkalom. A Nemeshodosi Nagy Lakoma remek teret adott idén is mindazoknak, akik szerették volna megosztani szeretteikkel a nyár, a szabadság, a jó hangulat és az önfeledt szórakozás érzését.  

A Klikk Out újságírójaként, s egyúttal önkéntesként is részt vehettem idén a munkálatokban, ugyanis a nemeshodosi Megmaradásunkért kultúrcsoport egyik énekeseként én magam is egy estére vendéglátóvá válhattam. Több országból vártuk vissza azokat a csoportokat, akik a külföldi fellépéseink során minket is oly nagy szeretettel fogadtak. Érkeztek hozzánk Szlovéniából, Erdélyből, Magyarországról és Szerbiából is.

De! Itt messze nem állt meg a történet, ugyanis a mi udvarunkon kívül még számos helyen látták szeretettel az érkezőket. Kész gasztronómiai kihívás várta mindazokat, akik bevállalósabbak. Bátran végigehették a buja kínálatot, és friss nedűvel öblíthettek le minden falatot.

Az igényes menü igényes konyhát rejt, egy igényes konyha pedig jó szervezést és jó szervezőgárdát sejtet. Le a kalappal a kitelepült éttermek előtt!

A belépéskor, mindjárt a bejárat után egy nagy gyerekudvar várta a családosokat, számos játékkal, jó hangulattal, pónilovakkal, és szakemberek vezette gyermekfoglalkozásokkal. Kissé beljebb pedig finom borok, ütős féldecik, baráti köszöntések és jó hangulat fogadta az mulatni vágyókat.

A Lakoma nem csupán falunap, hanem egy külön világ. Nagyot fújhat az ember egy jó tányér finom étel mellett, és önfeledt élvezheti a remek koncerteket, előadásokat. Kiszakadhat egy pillanatra a hétköznapi mókuskerékből és teljesen kikapcsolhat. Nappal az ínycsiklandó falatoké, éjjel pedig az önfeledt szórakozásé volt a főszerep. Így van ez rendjén! A hajnalig mulatók tanúsíthatják is.

Jövőre találkozunk!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább