Hiba a Paradicsomban – The Good Place (sorozatajánló)

Vajon mi lesz velünk, miután meghalunk? Vajon egy jobb helyre kerülünk, vagy a legsötétebb félelmeink közepette kell szenvednünk a túlvilágon? Mi, vagy ki határozza ezt meg? Ezek a kérdések adják a keretet Michael Schur 2016 óta futó fantázia-komédiájának, a The Good Place-nek.

A cikk egy részlete az f21.hu-val folytatott együttműködésünk nyomán kerül közlésre.
Szerző: Fűtő Zsófi

Az amerikai Michael Schur olyan sikeres tévésorozatokat tudhat magáénak, mint az The Office, Parks and Recreation vagy az újonnan megmentett Brooklyn Nine-Nine – ilyen felvezetés után pedig nem is várhatott mást a nagyközönség, mint egy újabb sikeres komédiát – amit Michael Schur és csapata talán a vártnál is jobban teljesített és a kezdetektől belopta magát a nézők szívébe.

A történet középpontjában Eleanor Schellstrop (Kristen Bell) áll, aki egy váratlan bevásárlási baleset következtében a túlvilágon ébred. Itt találkozik Michaellel (Ted Danson), aki körbevezeti Eleanort a „Jó helyen”, ami a túlvilág boldog és fagyasztott joghurtokkal ízesített oldala. Elenaor azonban rájön, hogy tévedésből került ide, hiszen a földi élete és viselkedése alapján mindenhol lennie kéne csak a mennyben nem, amelynek következtében a Jó hely gördülékeny és boldog mindennapjait hirtelen rendszerhibák és fekete lyukak zavarják meg. Annak ellenében, hogy elkerülje a lebukást és továbbra is a Jó helyen maradhasson, a rendszer által mellé rendelt lelki társa, az etikaprofesszor Chidi (William Jackson Harper) segítségét kéri, hogy jobb emberré válhasson.

A  The Good Place nem egyszerű kérdéseket és gondolatokat fejteget, de közben vicces és szerethető marad – nem válik egyszerű filozófiai és etikai tanórává. Sokat ad a műsorhoz Ben Harris és Allison Jonesremek castingos munkája, hiszen miattuk és az általuk választott színészek miatt tarthat a sorozat mára már a harmadik évadnál.

A teljes cikk elolvasható az f21.hu-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább