Véresen komoly Bálint-napi ajándék a dunaszerdahelyi Maxban!

A cikk egy részlete a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

Huszonnegyedik alkalommal szervezik meg a Bálint-napi vércsepp elnevezésű országos szintű akciót, amely a szerelmesek napja alkalmából hívja fel a figyelmet a véradás fontosságára, egyben hívja azokat, akik önzetlenül adnák vérüket. Dunaszerdahelyen pedig már tizenegyedszer ad helyszínt ennek a nemes rendezvénynek a MAX szórakoztató és üzletközpont.

Ferenci Ildikó, az MAX központ menedzsere örömét fejezte ki, hogy a Szlovák Vöröskereszt Dunaszerdahelyi Területi Egyletével közösen 2019-ben is részesei lehetnek a sokak életét megmentő rendezvénynek. Tájékoztatása szerint az idén is reggel 8 órától 12-ig adhatják vérüket az önkéntesek, melyben a Szlovák Köztársaság Nemzeti Transzfúziós Szolgálata munkatársai segédkeznek. A véradókat viszont már fél nyolctól várja tárt kapukkal az üzletközpont, ekkortól érkezhetnek az önkéntesek, hogy a regisztráció, majd a kivizsgálás után adhassanak vért.

Ne feledjék, az idén is segíthetnek másokon, vérüket adhatják ajándékba a MAX üzletközpont Bálint-napi véradásán február 17-én, vasárnap.

A teljes cikk elolvasható a Dunaszerdahelyi.sk-n.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább