Volt egyszer egy Hollywood – Amit az előzetes elárul

A cikk egy részlete az f21.hu-val folytatott együttműködésünk nyomán kerül közlésre.

Szerző: Nagypál Levente

Quentin Tarantino készülő filmjével kapcsolatban már sok információmorzsa eljutott hozzánk (főleg a színészeket illetően), de végre egy előzetes erejéig mozgásban is láthatjuk a szuperprodukciót. Lássuk, mire számíthatunk a mester új filmjében!

Quentin Tarantino filmjeire úgy várnak a rajongók, mint a megváltóra. Mióta beharangozta a rendező készülő filmjének témáját és a főbb színészeket, a rajongók tűkön ülve vártak mindent, ami a filmmel kapcsolatos. A héten megkaptuk az előzetest és tátva maradt a szánk.

A történet az amerikai álomba, a hollywoodi filmes világba kalauzol el minket, valahová a hatvanas évek végére. Központi karaktereknek a Leonardo DiCaprio és Brad Pitt által megformált színészeket, Rick Daltontés Cliff Booth-ot kapjuk meg. Az előzetes első képkockái is kettejük kapcsolatára koncentrál, ahogy egy interjú keretén belül mesélnek a munkájukról. Természetesen mellettük jó pár neves színész is megfordul a vásznon, mint Margot Robbie (Sharon Tate), Al Pacino, Tim Roth és Damon Herriman (Charles Manson).  Külön kiemelném Mike Moh-t, aki megszólalásig hasonlít Bruce Lee-re, így tökéletes volt a szerepre.

A teljes cikk elolvasható az f21.hu-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább