Szigi-szemmel: a szállító

Plágium 

– Tarcsi Zoltán, azaz Jolly simán elmondta a Mokkában (Magyarország egyik párttelevíziójának műsora – szerző megj.), hogy a pénz és a hírnév miatt szeretné beperelni Enrique Iglesiast, akiről úgy véli, ellopta tőle a Bűbáj és csáberő című számát. Dunaszerdahelyen meg is jegyezték: öcsém, te maximum a bögellői falunapon vagy a dunaszerdahelyi sportcsarnokban léphetsz fel, míg Enrique majd a Wembley-ben.


DPH

– Berki Krisztián májusban bíróság elé áll egy 6,2 milliárdos adócsalási ügyben. A Kuna-ügyként elhíresült per vádlottjaként kell majd megjelennie. A Fővárosi főügyészség különösen nagy hátrányt okozó költségvetési csalással és hamis magánokirat felhasználásával vádolja.

A Szigi-szemmel írása közben megkérdezték tőlem. Ez hírértékkel bír? Na majd, ha Dunaszerdahelyen becsukódik néhány ajtó, na annak lesz csak igazán.


Politika 

– a Fehér Házban járt Orbán Viktor és Peter Pellegrini is, ahol cca 40 percet kaptak a seggnyalásra Donald Trump amerikai elnöktől.

A Washington Postnak két amerikai kormányzati tisztviselő azt mondta, a magyar és szlovák miniszterelnök látogatása inkább egy lépés Közép- és Kelet-Európa felé, mintsem „személyes jutalom”. Milyen rosszvasat sózhattak ezekre már megint NATO címszó alatt?!


Bajnokok Ligája

– Marozsánék egy félidő alatt kiütötték a Barcát a BL-döntőben. A francia Olympique Lyon hatodszor, magyar származású csatára, Marozsán Dzsenifer negyedszer nyerte meg a női Bajnokok Ligáját (4-1), amelynek döntőjét közel 20 ezer néző előtt Budapesten, a Groupama Arénában rendezték.

A Barcelona hű maradt önmagához, és a férfiak után a csajok is benyeltek egy négyest. Elég szar érzés lehet a napokban Barca drukkernek lenni!?


DSZ

– az egyik dunaszerdahelyi képviselő barátja esküvőjéről posztolt képet a fészbukon, ahol sofőrként tevékenykedett. A kép pedig A szállító címet kapta.

A keleti lakótelepen többen megkérdezték tőlem, hogy most ki- vagy beszállító-e Sanyi barátunk?


Cicifotó 

– cicit villantott a 46 éves cseh szupermodell, Eva Herzigova Cannes-ban. Egy filmfesztiválhoz kapcsolódó vacsorán jelent meg lenge öltözékében, amit az Instagramon meg is lehet tekinteni. Sokunknak van összehasonlítási alapja, de ha az „cici”, akkor nekünk fütyink van!


Szex

– Hormonális és lelki okai egyaránt lehetnek annak, ha a behatolás fájdalommal jár együtt, a fájdalmat pedig a nedvesedés hiánya is okozhatja. Boncolgatja a kérdést szexuálterapeutánk, Sereg Tímea, aki ez esetben a hölgyek problémáival foglalkozik. Jeges barátom megjegyezte:

milyen jó helyen lakunk mi ecsó, mert níha olyan, mintha vizes kiblibe szurkálnánk.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább