A MissQ Október Hónap Nője: Gajdosík Rebeka

Villogó fények, vidámság, vattacukor, ínycsiklandó falatok a Tibi csárdában, valami finom helyi pálinka a Szicsek stadján, talán már mondanunk sem kell, hogy az októberi Hónap Nője stábja a Csallóközi Vásárba látogatott el Gajdosík Rebekával.

A beszélgetés megjelent a Klikk Out 2019/10. számában.
Riporter: Kurucz Klaudia
Fotók: Szabó Péter Pál

Szia. Mutatkozz be kérlek a Klikk Out olvasóinak!

– Gajdosík Rebeka vagyok, 19 éves és Dunaszerdahelyről származom. Jelenleg a Pozsonyi Közgazdasági Egyetem első éves hallgatója vagyok a Business Management angol nyelvű szakán.

Mivel foglalkozol szabaidődben?

– Imádok utazni, új helyeket felfedezni, így sok időt töltök külföldön. A mindennapokban sokat sportolok, olvasok, a kutyámmal játszok, vagy a barátaimmal és családommal töltöm az időm.

Mennyire érzed magad kényelmesen, ha fotóznak, esetleg kameráznak is egyszerre?

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem kellett egy kis idő a teljes feloldódáshoz, de gyorsan alkalmazkodom az új helyzetekhez, így könnyedén ment a „munka”.

A forgatáson észrevettem, hogy jó pár érdekes tetkód van. Mondd el nekünk a kedvenc tetkód jelentését!

Ez így van, egy ideje megszállottja vagyok a tetoválásoknak és folyamatosan bővül a gyűjteményem. Az összeset szeretem, mind egyedi jelentéssel bír. Főleg saját érzéseket viszek a mintákba, amikkel azonosulni tudok: hedonizmus, szépség, nőiesség…

Mit gondolsz, szerinted a jövőben Szlovákiában találsz munkát vagy szinte biztos, hogy a határon kívül?

Nem szeretek egy helyen tartózkodni sokáig, mindenképpen olyan munkát szeretnék a jövőben, ami által folyamatosan utazhatok és mozgásban lehetek. Fontos a szülőhelyhez való kötődés, de nem ragaszkodom az itthonmaradáshoz sem.

Mit jelent számodra a teljes kikapcsolás? Tévé, mozi, barátok, állatok, buli…

– Tengerpart, csend, egy jó koktél és napsütés. Viszont néha semmi másra nincs szükségem, csak egy egésznapos filmmaratonra a párommal, pizzával, egy pohár bor kíséretében.

Ha pár mondatban jellemezni kéne a személyiségedet, hogyan írnád le magad?

– Nagyon szabad szellemű vagyok, ambíciózus és talpraesett. A szeretteimért kiállok, általában nyitott és kedves vagyok mindenkivel. Elég erős személyiségem van, ami néha negatívan jön le mások szemében.

 

Ha holnap kapnál egy e-mailt, hogy mehetsz egy világkörüli útra, hova mennél el legszívesebben és miért?

Portugália és Marokkó, de igazából jöhet bármi! Imádok új kultúrákkal megismerkedni, idegen emberekkel beszélgetni és belátást nyerni a világszemléletükbe, valamint a külföldi konyhák nagy szerelmese vagyok.

Mondd el nekünk, miért jó szerinted, hogy minden évben megrendezik a hagyományos Csallóközi Vásárt?

– Egészen kiskorom óta minden évben nagyon vártam a vásárt. Szeretem az egész kultuszt körülötte. Fontos a hagyományőrzés, a hazai ízek, a zene és a néptánc. Plusz, egy nagyon jó kikapcsolódási lehetőség a kora őszi napokra ????

Mondd el nekünk mi mindent kóstoltál meg a vásárban, mi az, ami a legkevésbé ízlett?

A kacsamáj, a töltött káposzta, a murci, vagyis a burcsák, a frissen csapolt kofola számomra elengedhetetlen. A vásár időszaka alatt nincs diéta!

Mi az, ami zavaró volt neked a forgatáson és miért?

Könnyedén zajlott a forgatás, az egész stáb segítőkész és kedves volt. Az egyetlen zavaró tényező a hideg időjárás volt, de azt is leküzdöttük a csapattal.

Mi az, ami a legjobban tetszett a forgatáson?

– Talán az extrém fotózási körülmények, mint például a hullámvasúton való pózolás. Ilyenben eddig nem volt részem, az biztos.

Meglátogattuk a Tibi csárdát és a Szicseket is. Mondd el az olvasóinknak, mi az, amit jövőre mindenképpen meg kell náluk kóstolniuk?

Egyértelműen a Szicsek pálinkákat, valamint a Tibi csárdában a vadból készült gulyást kóstoltam meg, amit bátran ajánlani tudok mindenki számára.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább