Nőcsábászból hűséges partner?

Minden nő másra vágyik, sokan azt sem tudják, valójában mire, azonban van valami, ami a legtöbb nőt ugyanúgy lázba hozza: a vagány rosszfiúk.

Nos, igen, ez így igaz, még ha sokan kézzel-lábbal tiltakoznak is ez ellen. A lelkük mélyén ők is vonzónak találják az említett férfitípust. A rosszfiúk, akik odafigyelnek a külsejükre, az öltözködésükre, adnak a megjelenésükre, de közben a szemükben ott csillog a „rosszaság”. Ezt a csillogást a nők egyhamar ki is szúrják, mégis belemennek a játszmába.

Sokan csak kalandként fogják fel, s úgy is állnak hozzá a dologhoz, azonban ott vannak azok, akik szívét elrabolta egy nőcsábász férfi. Ők, a szerelemtől elvakultan meg vannak győződve arról, hogy képesek megváltoztatni a férfit. Teljesen biztosak abban, hogy a kedvükért a kiszemelt rosszfiú képes lemondani az összes többi nőről.

Vajon tényleg képes megváltozni egy ízig-vérig nőcsábász férfi? Egy olyan valaki, akit a csábítás, a hódítás éltet? Aki a nőkben csak a meghódításra váró prédát látja?

Példákból van mindenféle. Van olyan férfi, aki azelőtt falta a nőket, mostanra pedig tisztes családapa, szerető férj. De ott vannak azok is, akik csupán elhitetik mindezt párjukkal, közben pedig, amikor csak tehetik „kirúgnak a hámból”. Szép csendben teszik, kedvesük mit sem sejt az egészről. Ugyanakkor a legtöbb esetben egy idő után előkerül egy rúzsfoltos ing, s akkor borul minden.

Összességében biztos vagyok abban, hogy egy nőcsábász is meg tud változni, s az igazi kedvéért le tud mondani a hódításról.

Azonban abban is biztos vagyok, hogy erre csakis akkor képesek, ha teljes szívükből, minden porcikájukkal erre vágynak. Azok a férfiak, akik csupán magukra akarják erőltetni mindezt, vagy épp megfelelési kényszerből tennék, egyhamar elbuknak az úton…

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább