A MissQ November Hónap Nője: Varga Kamilla

Már alig várjuk, hogy érezzük a forralt bor illatát és áthasson minket a karácsonyi ünnepek fenséges hangulata. Pontosan erről szólt a novemberi Hónap Nője forgatásunk, ahol partnereinkkel, az Aranytű méteráruk boltjával, valamint a Florency virágüzlettel karöltve Varga Kamillát egy karácsonyi kis meseországba vittük el.

A beszélgetés megjelent a Klikk Out 2019/11. számában.
Riporter: Kurucz Klaudia
Fotók: Szabó Péter Pál

Szia. Kérlek mutatkozz be olvasóinknak!

– Varga Kamillának hívnak, 20 éves vagyok és Dunaszerdahelyen élek. A komáromi Selye János Egyetem másodéves hallgatója vagyok, pedagógia szakon.

Mivel töltöd legszívesebben a szabadidődet?

– A szabadidőmben legszívesebben a barátaimmal vagyok, közös programokat szervezünk vagy csak spontán döntünk. Szeretek mindig új helyeket megismerni, új dolgokat kipróbálni.

Mondd el nekünk életed egy olyan eseményét, ami számodra sorsfordító volt. (ha nem volt ilyen, akkor életed legboldogabb élményét)

– Igazából egy eseményt sem tudnék kiemelni, ami olyan drasztikus változást hozott volna az életemben. Sok olyan esemény történt, mely hozzátett ahhoz, aki most vagyok, de nem tudnék egyet választani, mi volt a legkiemelkedőbb. Aztán ki tudja, mit tartogat még a jövő, lehet ezután élek majd csak át ilyen eseményt.

Ha elképzeled magad öt év múlva, hogyan látod magad?

– Bízom benne, hogy öt év múlva már diplomával a zsebemben a tanári pályán helyezkedek el. Ez a legfőbb célom egyelőre.

Mondd el nekünk, mi az, amit a legjobban szeretsz magadon/magadban?

– Talán, amit a legjobban szeretek magamban, az az, hogy nagyon közvetlen vagyok az emberekhez, illetve könnyen tudok barátkozni. Magamon pedig a pisze orromat szeretem a legjobban, amit sokan irigyelnek is.

Mikor felkértünk, hogy légy a modellünk, hogyan fogadtad a felkérést, mivel ugye nem titok, hogy egy random találkozás során történt az egész?

– Igazából engem nagyon meglepett, nem is gondoltam volna, hogy ez lesz a vége. Mindenesetre megtisztelő, és örömmel fogadtam el a felkérést.

Nagyon közvetlen és barátságos voltál az elejétől az egész stábbal. Hogyan tetszett a közös munka, milyen volt az összhang?

– Nekem nagyon tetszett, élveztem. Annak pedig igazán örülök, hogy az egész fotózás jó hangulatban zajlott, így én is el tudtam magam engedni teljesen.

Beleshettünk a kulisszák mögé az Aranytű raktárában és üzletében is. Volt már rá példa az életedben, hogy saját magadnak varrtál valamit?

– Még soha nem voltam hasonló helyen, tetszett, hogy nagyon közvetlenek és segítőkészek voltak velünk. Én még soha sem varrtam magamnak.

Egy kis karácsonyi meseország várt minket a Florency virágüzletben. Mi az első 5 dolog, ami eszedbe jut a karácsonyról?

– Elsőként az ételek, főleg a majonézes krumpli, imádom. Az együtt töltött idő a családommal, az ajándékozás, a meghitt pillanatok és a karácsonyi film- és mesenézés egész nap.

Közelednek az ünnepek. Melyik karácsonyi vásárba vinnél el minket a legszívesebben és miért?

– Nekem idáig, ahol voltam, azok közül a bécsi karácsonyi vásár hangulata fogott meg a leginkább. Az egész olyan mesebeli, főleg estére, amikor besötétedik. Személy szerint nekem a forralt bor is ott ízlett a legjobban, úgyhogy emiatt is tudom ajánlani.

Mondj pár tanácsot a kedves olvasóinknak, mik a te szokásaid és miként tartod magad formában a karácsonyi eszem-iszom alatt?

– Őszintén? Sehogy. Valahogy akkor nem tudok ellenállni egy-egy szelet bejglinek, vagy a töltött káposztának.

Viszont én a karácsonyi időszak alatt sem eszem többet, mint máskor.

Szerintem mindent lehet enni, csak mértékkel, és akkor nem fognak olyan hirtelen felcsúszni a plusz kilók. De, hogy őszinte legyek, azért a karácsonyi időszak után én is mindig elkezdek újra sportolni, tornázni.

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább