A SzerdaHelyzet nyilatkozik a Horvátország–Szlovákia (3:1) Eb-selejtező mérkőzésről

Poór Tibor: Egy ilyen kiélezett csoportban, ilyen kiélezett meccsen olyan nincs, amit Mak csinált. De van…, és már másodszor állíttatja így ki magát, és a csapatát ily módon károsítja. Nyilvánvaló, hogy a második félidőben brillírozó horvátokat már nehéz volt megállítani, de egy emberrel megfogyatkozva, a remek Dúbravkával az élen végleg tanácstalan lett a szlovák válogatott. A véleményem: a szlovák válogatott leggyengébb láncszeme Hapal edző és ilyen beképzelt Mak-féle viselkedés. De most már jöjjön a keddi meccs… Marco, sok sikert, szorít nektek 15 000 000 magyar!
U.I. Azt hiszem, hogy Vittek kijelentésével az RTVS stúdiójában (tippje szerint a magyarok nyernek Walesen) leforrazta az egész szlovák fociközeget, mi pedig nagyot derültünk és megtapsoltuk.

Szigeti Attila: Kellemesen csalódtam a szlovákok taktikus hozzáállásában, és a mérkőzés első felében meg is tudták valósítani az elképzeléseiket. A fiatalok küzdőszelleme szépen párosult az öreg rókák higgadtságával. Amíg volt erő, mert a másik félidőben a horvátok egy fokozattal rákapcsoltak, az 5 szlovák középpályásból 2 elfáradt, egyet pedig kiállítottak. Tehát a végeredmény evidens. Eljött a fiatalítás ideje és talán az edző cseréje a szlovák válogatottnál is. Róbert Vittek jóslata meg igazán beválhatna!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább