Mi jut elsőre az eszébe, amikor azt hallja, csempe?

PR-cikk

A PR-cikk megjelent a Klikk Out 2019/11. számában.

A kérdés, melyre a válasz attól is függ, milyen korú személynek tesszük fel. Amennyiben a 40-es éveiben jár az illető, vagy még idősebb, bizonyára azok a tömegtermékek, mozaikok, melyekkel minden panelház fürdőszobájában vagy konyhájában, esetleg az üzletek padlózatán találkozhattunk. Ha fiatalabb, akkor viszont már bizonyára az elsők között az exkluzívabb, tartalmasabb, méretesebb padló- vagy falburkoló csempék is felvillannak Ön előtt. Igyekszünk elérni, hogy mostantól, ha azt hallja, csempe, akkor az Inportante jusson majd eszébe.

A csempék egykor lelketlen, rideg felületek voltak, melyek javarészt olyan felületeket borítottak, ahol gyakorta takarít az ember, ennélfogva abbéli funkciójára volt szükségünk, hogy ezt a cselekmény könnyedén letudjuk.

Mára a csempével borított felületek élettel teliek, sejtelmesek, misztikusak, játékosak, vadak, izgalmasak, szenvedélyesek. Egy magával ragadó univerzumba csalogatnak, ahol harmónia fogadja a látogatót.

Már amennyiben rátermett szakemberek segítségével választjuk ki, illetve illesztjük helyükre az egyes darabokat. Az Inportante üzleteinek, bemutatótermeinek személyzete, illetve a velük együttműködő szakemberek szakterületüket kimagasló színvonalon képviselik, a kínálat pedig magáért beszél.

A csempét illetően nemcsak kiskereskedelmi téren, de a nagyobb projektek szintjén is a piac erős szereplőivel tudunk versenyezni

– árulta el Tóth Péter, az Inportante kereskedelmi igazgatója, hozzátéve: „korábban Csehországra fókuszáltunk ezen a téren, ám az idei évtől már idehaza is egyre szélesebb körben meg tudjuk szólítani azokat, akik színvonalas, exkluzív termékeket keresnek”.

Az Armonie, a Musis és a Mo-Da olasz gyártók padló- és falburkoló csempéi tekintélyt parancsoló megjelenésükkel, felületeikkel szólítják meg a vásárlót, és mint valami ősi istenségek, képviselik a természeti elemek erejét. Vásárlójuk gazdájukká válik, az ő otthonában vagy reprezentációs termeiben az őt szolgáló nyers és zabolátlan erővé válnak.

Az Inportante új katalógusában, melyhez érdeklődés esetén hozzájuthatnak a bemutatótermeikben, boltjaikban, megtalálhatóak az Armonie, a Musis és a Mo-Da legkelendőbb, legkeresettebb, legütősebb termékei.

„Odafigyelünk az olyan jelzésekre is a gyártóktól, minthogy a Lamborghini korábban a beltéri dizájnt illetően csak tapétákkal foglalkozott, mára azonban már bútorokkal és csempékkel is, mi pedig éppen ez utóbbi miatt kerestük meg őket, hasonlóképp a Versace kerámiatermékeit,csempéit képviselő Gardeniához” – fogalmaz Tóth Péter, kiemelve, hogy ezek a gyártók a csempék területén is megőrzik azokat a tulajdonságaikat, melyek más területen jellemzik őket, mint az extravaganciát vagy a kirívó színeket.

Az Inportante csapatához tehát bátran fordulhat, ha eredeti ötletekre, magas szintű kivitelezésre, nem mellesleg pedig olyan kínálatra formál igényt, mely nemcsak a minőséget, de megfoghatatlan hangulatok és érzelmek tárházát tükrözi vissza. Mindent bele!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább