A SzerdaHelyzet nyilatkozik a Nagymihály–DAC (5:0) mérkőzésről

Poór Tibor: Bármi történt (pl. Kružliakkal) a mérkőzés előtt, ne legyen a kifogások kezdete. Itt nincs mit magyarázni. A játékosoknak, az edzőnek el kell fogadni a – megjegyzem – jogos kritikát, és el kell fogadni a vezetőség lépéseit. Egyértelmű, hogy ezt más jelzővel nem lehet illetni, mint szégyen. A sokkolt nézők felé a zagyvaságok helyett – mint például: akkor kell szurkolónak lenni, amikor nem megy – helyénvaló az elnézéskérés.

Szigeti Attila: Tipikus szenzon végi mérkőzést láthattunk, amelynek tétje annak a csapatnak nyomta kevésbé a vállát, amelynek szerény céljai vannak ebben a Fortuna Ligában. Szenzációsan sikeredett a hazaiak szemszögéből ez a mérkőzés, mi pedig egy leengedett csapat benyomását keltettük, katasztrofális egyéni teljesítményekkel, amelyet ráadásul az edző nem tudott kellőképpen motiválni erre a meccsre. Sajnos van ilyen futballban, és nekünk ez már valahol érett. Emelt fővel kell viselni az ilyen megalázó vereséget is, amit minél hamarabb el kell felejteni, és készülni a következő megmérettetésre. A futball nem csak sikerélményekből áll!!!
U.I.: Azoknak a dilettáns futballszakértőknek, akik ódákat írnak egy-egy győztes mérkőzés után, most pedig edzőt és játékost küldenének a búsba, jobb lenne megmaradni egyszerű szurkolónak. …de lehet, a futball ott se járna jobban veletek.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább