A gyerek indok minden őrültségre – TIPPEKKEL!

Mekkora tévedésben élnek azok az ifjú párok, akik azért nem szeretnének – még – gyereket vállalni, mert féltik a fiatalságukat. Pedig, ha tudnák, hogy mekkora buli gyereket nevelni!

Persze ott van a sok sz@rság – szó szerint -, de az a rengeteg apró, különleges, szívet melengető pillanat – ami alatt most nem a mellkast elöntő, pelenkából kifolyó langyos pisire gondolok -, minden könnyedért kárpótol.

Gondoljatok csak bele! Mindenféle őrültségben benne lehetsz, amibe felnőttként nem mernél belevágni, hiszen „ciki”, „nem való”, „mit szólnak”. Akkor viszont, ha ugyanezeket a tevékenységeket egy gyerekkel együtt végzed, az már „cuki” és „aranyos” és „jajj, de édes”.

Együtt ugrándozhattok a trambulinon, együtt fürödhettek a kislabdákkal teli kádban, csúszkálhattok a kacskaringós csúszdákon.

Hoztunk pár tippet is, ha hasonló mókákon törnétek a fejeteket!

1.) Mielőtt elindulnátok a játszóházba, csekkold le a hely kapacitását! Szabad-e felnőtteknek is használni a berendezéseket, átfér-e a pocakod a csúszdán, árusítanak-e friss kávét (sör híján), ilyesmik.

2.) Vezesd be minél hamarabb a hobbijaid rejtelmeibe, hogy innentől kezdve együtt hódolhassatok nekik! Remek közös tevékenységnek ígérkezik, ha mindketten élvezitek azt a valamit.

3.) Légy bátor Te is,és keressetek egy olyan kikapcsolódást, amibe felnőttként egymagad nem vágnál bele! De így, egy gyerkőccel nem nevetnek ki érte, kicsit sem ciki, és végre újra kibújhat belőled a mélyen elrejtett gyerkőc éned.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább