A szeretet gyógyít – véradás lesz vasárnap a MAX-ban

A Bálint-napi vércsepp programjával negyed évszáda köti össze a Vöröskereszt a szeretetet és a szívből jövő segítséget.

A cikk a dunaszerdahelyi.sk-val való együttműködésünk révén kerül közlésre.

„A szeretet gyógyít” az idei, jubileumi évad szlogenje, ennek szellemében várják a véradókat a MAX üzletközpontba is, február 16-án, vasárnap.

Ferenci Ildikó, az üzletközpont menedzsere portálunknak elmondta, az idén 12. alkalommal kapcsolódnak be ebbe a nemes sorozatba, és bíznak abban, hogy ezúttal is sokan használják ki a MAX-ban a mobil véradási lehetőséget.

„Ahogy az előző években, az idén is reggel 8 órától várjuk a véradásra jelentkezőket – akár visszatérőkről, vagy első véradókról van szó. A jelentkezőket már korábban, fél nyolctól kezdik fogadni a Szlovák Vöröskereszt Dunaszerdahelyi Területi Egylete munkatársai, előreláthatólag 11 óráig – ez utóbbi időpont függ a jelentkezők létszámától is. A regisztráció, majd a kivizsgálás után következhet maga a véradás, melyben a Szlovák Köztásaság Nemzeti Transzfúziós Szolgálata munkatársai segítenek évek óta” – mondta el a menedzser.

„A MAX bevásárlóközpont bármelyik oldalról megközelíthető lesz, mindegyik bejárata nyitva áll 7.30-tól; akik autóval érkeznek, azok pedig a parkolóházat is igénybe vehetik szintén 7.30-tól”

– egészítette ki Ferenci Ildikó.

A cikk tovább folytatódik a dunaszerdahelyi.sk oldalon.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább