Idén a Fröccsfest is elmarad

Sajtónyilatkozatot adtak ki a dunaszerdahelyi Fröccsfest szervezői.

Kedves Fröccsfest rajongóink!

Figyelembe véve a kormány intézkedéseit, valamint az illetékes hatóságokkal és a partnereinkkel folytatott egyeztetések eredményeit, arra jutottunk, hogy idén sem az eredeti sem pedig egy  későbbi időpontban nem  tudjuk megrendezni a fesztivált. Nehezen hoztuk meg ezt a számunkra is fájó döntést, de egyrészt nem tudnánk garantálni ekkora méretű eseményen az érvényben lévő előírásokat(amennyiben érvényben lennének július közepén),másodsorban pedig, ha látható is a az a „bizonyos fény“ az alagút végén, az nagy valószínűséggel nem az idei nyár közepén lesz. Továbbá, a határok megnyitása is egy külön probléma számunkra, mivel a fellépőink külföldiek, ami további akadályokat gördíthet elénk a megrendezéssel kapcsolatban. Számoltunk azzal is – a közegészségügyiesekkel konzultálva, mekkora az esélye annak, hogy egy többezres rendezvényt tarthassunk. A mai adataik és prognozisaik alapján ennek az esélye ennek jelenleg minimális. Ezek azok a fő okok, ami miatt át kell tennünk a jövő évre a Fröccsfestet. Mindent egybe vetve hoztunk egy nehéz döntést, amit reméljük megértetek és elfogadtok!  

Így a koronajárvány miatt eredeti formájában az idei Fröccsfest sajnos elmarad.  Jövőre, 2021 július 16-17-ei dátummal kerül megrendezésre az idei évadra tervezett fellépőkel! Július 16-án, pénteken  fellép majd Andreas Varady, Horvath Tamás és Rúzsa Magdi. Július 17-én nálunk ad koncertet a Barabás Lőrinc Quartet, a USNK, az est fénypontja Majka és Curtis koncertje lesz. 

Mivel nem szeretnénk csak úgy ´´elengedni“ az idei szezont, amennnyiben július közepén a közegészségügyi helyzet engedné egy kisebb, limitált létszámú rendezvény megtartását, akkor egyfajta  „mini” Fröccsfestet szerveznénk egy magánterületen! Hasonló hangulatú lenne,mint a tavalyi Fröccsfest csak kisebb, családiasabb kivitelben! Erről a tervünkről bővebben a későbbiekben tájékoztatjuk a nyilvánosságot. Addig is vigyázzatok magatokra, egymásra! Reméljük, hogy minél hamarabb véget ér ez a rossz álom és minél hamarabb találkozhatunk!

Dakó Sándor társszervező, alapító

Domonkos Pál, társszervező,booking manager

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább