Etetni kell a bennünk élő rohadékot

Egyik járvány hozza a másikat. Ahogy megjelent a koronavírus és bevezették a korlátozó intézkedéseket, ki kellett herélni a mindennapi luxust.

Megszűnt a kispresszózás a szerdahelyi kávézók teraszain. Nem volt kinek mutogatni a fényesített lízingverdákat, az ezúttal szükségtelen a rúzst meg kifedte rúško. De a szemet, azt nem. Abban ott maradt, vagy onnan előjött a rohadék. A szemétláda, aki még örült is annak, hogy nem kell mindennel foglalkozni, elég mutogatni és spicliskedni.

Elég tudni (!), hogy ki a nyomi idióta, aki hisz a fősodros médiának. Aki elhiszi, hogy ez egy járvány, és nem tömegmanipuláció arra, hogy nanorobotokkal megfosszanak az eszünktől. Hát Téged sikerült, cimbora!

Tápot kapott a bennünk lakó rohadék, de megváltoztak az utálat tárgyának keretei. Egyszeriben eltűntek az egyébként mindenhol romboló, emberhús-evő migránsok.

Maradtak helyettük például az idősek, akik nem képesek abban a napi két órában bevásárolni a nyamvadt krumplifőzelékükhöz. Ott kell marniuk a levegőt délután is a Tescóban.

Vagy a taknyosok. Egy dolguk volt, kint viselni azt a mocskos maszkot – ha már kötelező – hogy ne köpdössenek tele a nyálukkal.

Vagy ez a tag. Fél kilenc és még nyitva van! Ilyenkor hol a hygiéna?

Az a luvnya is, mit futkározik lent a kölkeivel? Csak nekem köll szívni itthon?!

Mindegy is, hogy mi van, de valahogy adni kell a másik pofájára, hogy csak úgy füstöljön. Másodpercenként szirénáznak az elmék online, nincs az a pillanat, amikor ne lehetne felfigyelni néhány újabb észkombájnra, akik többé-kevésbé értelmes csevegéseket akasztanak meg az agyukat blokkoló faékkel, és akikre egy szót is felesleges tovább vesztegetni.

Én most nem tudom, mi marad velünk hosszú távon ebből a járványból, de hogy ez a rohadék ott lesz, abban biztos vagyok.

Most is bebizonyosodott, hogy nemcsak bőrszín, vallás, szexuális irányultság alapján lehet a másikat utálni, hanem azért, mert éppen másképp viselkedik, és akár egy kicsit is eltér az egyébként saját magunk által is néha abszurdnak vélt előírásoktól – vagy épp próbál maradéktalanul megfelelni azoknak. Mindegy, csak lehessen valakire mutogatni, valakit beköpni!

Na, szevasztok!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább