Olyat csapathatsz Dunaszerdahelyen Curtisszel és a Klikk Outtal idén, mint még soha!

Úgy kellett már ez, mint egy falat kenyér. Amikor a járványhelyzet kapcsán sorra mondták le vagy halasztották el a rendezvényeket a kis helyi koncertektől a nagy nemzetközi fesztiválokig, mindenki úgy gondolhatta, hogy idén mosoly és örömök nélkül telik majd el a nyár. Szerencsére nem így lesz! A Klikk Out Midsummer Partyra idén nyolcadik alkalommal, július 17-én kerül sor, ugyanott, de mégse, ráadásul két színpadon! Hogy is van ez? Mindjárt kifejtjük.

Az enyhítések után, júniusban már kezdhetett ocsúdni a vendéglátó- és szórakoztatóipar, és miután felszárítottuk az idei nyárért ejtett könnyeinket, majd kitöröltük szemeinkből a nyári álmot, nekifogtunk a dolgunknak és összeraktuk az eddigi egyik legizgalmasabb programot, amit – ha fogalmazhatunk így – az eddigieknél is pöpecebb helyszínen tartunk meg.

A termálfürdő területén található tó környéke, illetve az annak közepén húzódó sziget a téli szezonban egy határon átnyúló projekt keretén belül kapott olyan modern küllemet, hogy ezáltal sokkal rugalmasabban vehető igénybe mind a termálfürdő, mind az itt megtartandó rendezvények látogatói számára.

A Klikk Out Midsummer Partyt a termálfürdőn belül tehát néhány száz méterrel odébb, erre a helyszínre költöztetjük át idén, és az eddigiektől eltérően nem egy, hanem két színpadon is szól majd a zene.

A csodás panorámát nyújtó parton található pavilonban elsőként a régióbeli fiatalok által közkedvelt Szalai Ádám, azaz Sally Adams hasít egy alaposat a DJ-pult mögött, majd a rapper Curtis következik, aki várakozásaink szerint szintén nem fog finomkodni, végül, de nem utolsósorban Lotfi Begi érkezik egy veszedelmes DJ-szettel. Mindehhez vagány fénytechnika és a tóra vetített lézershow párosul!

A másik helyszín a sziget lesz, így az ominózus budapesti híján a helyi „K-hídon” ballaghatunk be egy mikrofesztiválra. Odabent egy újonnan létesített vagány bár és terasz fogad majd, és a helyi underground elektronikus vonal ismert alakjai, a PLUSplus és Groove X, valamint Pappi és MJDJ hámozza majd le rólunk a tavasz folyamán megkövült rétegeinket.

Praktikus információ, hogy a bejutás ezúttal nem a fürdő főbejáratán történik majd, hanem körülbelül a parkoló bejáratával szemben található és egyenesen a tóhoz vezető kapun keresztül. Jegyek elővételben kaphatók a MissQ dunaszerdahelyi üzletében (Fő utca) és az Artica Decor üzletében (Tatra Bank mellett 10 euróért.

Sok-sok program marad el idén, melyre szívesen látogattunk volna el mi is, a Klikk Out Midsummer Partyt viszont nagy örömünkre nem söpörte ki a naptárból a koronaválság. Becsüljétek meg ezt Ti is, és találkozzunk július 17-én délután 18 órától a tónál! 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább