Te kutyás, vagy macskás vagy? (Ankét)

Sokszor nekünk szegezik a kérdést, hogy kutyásak vagy macskásak vagyunk-e, és köpni nyelni nem tudunk. A legtöbben állatszeretők vagyunk, de mégis hogy válasszunk e két csodás teremtmény közt? Mai válaszadóink Maradova Nicol, Szelle Vali és Levánszky Mónika.

MARADOVA NICOL

(pénztáros)

1. Te kutyás, vagy macskás vagy?

Mindkettőt nagyon szeretem, a kutyákat és a macskákat is, nem tudnék választani közülük.

2. Ki volt a gyerekkori kedvenced?

Amikor kicsi voltam, csak kutyáink voltak. Azt hiszem, ez nagyban meghatározta az állatszeretetemet, már akkor nagyon kedveltem őket.

3. Vannak most kisállataid?

Igen, nem tudnék meglenni nélkülük. Jelenleg van mindenből, kutyusok és macskák is. Több alkalommal segítettem már rászoruló állatoknak új gazdát találni, amolyan ideiglenes befogadó vagyok. Ezért inkább azt mondanám, nagy a forgalom nálunk. De persze több kutya és macska van, aki tényleg saját.


SZELLE VALÉRIA

(egészségügyis)

1. Te kutyás, vagy macskás vagy?

Ha választanom kell, akkor inkább kutyásnak vallom magam.

2. Ki volt a gyerekkori kedvenced?

Nem volt. Gyerekkoromban is mindig inkább az emberek, a kortársaim társaságát értékeltem jobban.

3. Vannak most kisállataid?

Van két kutyám. Szeretjük őket, igyekszem normális kapcsolatban lenni velük. Szóval nem gügyögök nekik, vagy ilyesmi és nem is ők állnak nálam az első helyen. Számomra a gyermekeim és a család a legfontosabb. Persze a kutyusok is fontos részei az életünknek.


LEVÁNSZKY MÓNIKA

(pénztáros)

1. Te kutyás, vagy macskás vagy?

Pici szívem a kutyusokhoz húz jobban. Nekem az ő szeretetük az igazi szeretet. Egy kutya teljes szívéből szeret feltétel nélkül, persze a nasinak sem tud ellenállni.

2. Ki volt a gyerekkori kedvenced?

Gyerekkori kedvencem egy kölyökkutyus volt, amit úgy találtunk kint a határban. Annál hűségesebb kutyánk még nem volt. Tudta, hogy nálunk jó helye lesz. 16 évet élt velünk és csak az öregség tudta elválasztani tőlünk. A neve Fickó volt, utca szerelméből lett.

3. Vannak most kisállataid?

Igen. Májusban született a mi pici kutyusunk, örökbe fogadtuk és azóta bearanyozza a mindennapjainkat. Szintén utcamix, de szerintem ezek a legcukibb kutyusok is egyben. Szeretni való kis energiabomba. A neve Bogyó. Igaz, azt hittük mindvégig, hogy kisfiú, de meglepetésünkre csajszit kaptunk, a név viszont maradt.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább