Fut a falu Ádámkáért a Nemeshodosi Nagy Lakomán

Emlíkeztek rá, mikor a Lakoma előtt nem vót futóverseny? Ha igen, akkor biz rosszú emlíkeztek. Mer olyan Lakoma nem vót még és mosse lessz.

FACEBOOK-ESEMÉNY

Idén is futássú kezdünk, hogy a finomságok előtt adózzunk a fitnyessz szelleminek is. Higgyítek el, a nagy rohanás után még a sült kacsa is jobban esik majd!

Körbefussuk a falut, mint rígen az öregek, ha malacot kergettek. Kicsik, nagyok és mindenki, aki gyorsabban fut, mint egy sánta, vemhes koca, az gyöhet! Aggódnia senkinek nem köll, aki nem bírja a távot, azt betújuk káréval!

Reggel nyolctú kilencig várjuk a trappulókat, hogy számot ragasszunk rájuk a futáshoz, mert aztán reggel kilenctű 200 méteren a gyerkőcök állnak csatasorba, majd nemsokára utánuk indúnak a főnyőttek 5 kilométeres távon!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a jótékonyság jegyében zajlik a közös mozgás. A Falu Méry Ádámkáért fut, kinek rehabilitációjára szánjuk a futóversenyből származó teljes bevételt.

Méry Ádám történetével korában ebben az interjúban foglalkoztunk:
Csodára várva Ádámmal 2020-ban

Amennyiben szeretnél többet megtudni Ádámról, ITT is megteheted.

Amennyiben segíteni szeretnél, az „Občianske združenie Dýchaj sám” számljára utalva szintén megteheted azt. (SK41 0900 0000 0051 3898 5351)

Felnőtt kategóriában a nevezési díj becsületkassza alapú.

Minden nevezett futónak adunk korlátlanul vizet, egy „Nagy Lakomás meglepetést”, valamint belépőjegyet az esti programokra!

Jelentkezni a Lakoma napján a helyszínen tudtok majd!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább