Megnyílt a legendás komáromi Európa szálló – fotógaléria és néhány infó!!!

FOTÓK: SZABÓ PÉTER PÁL

A hírhedt, nagymúltú komáromi Európa Hotel nagyszabású átalakítás után a napokban ünnepélyesen is megnyitotta kapuit, mi pedig megkérdeztük az egyik legilletékesebbet, Kovács Pált, a Hotel Europa and Restaurant Komárom étterem-menedzserét, aki megosztotta velünk a legfontosabb információkat a képgalériánkhoz.

Tehát, ezt találják a pihenni- és szórakozni vágyók a legendás Európában:

A vendéglőegység három részből áll – a Fabrica 22 étteremből, a Caffe Europa kávézóból, és a Game World Europaelnevezésű kaszinóból. Magában a Fabrica 22 részben egy pub jellegű rész található, ahol a zene és sörözés mellett csirkét és burgereket lehet fogyasztani, továbbá egy exkluzívabb, romantikus á la carte étterem, harmadrészt egy reggeliztető helyiség. A közeljövőben elkészül a szállás részleg is – ötven szoba foglalására lesz mód, tehát a kapacitás száz ember elszállását biztosítja majd.

És nem utolsósorban egy érdekes infó, a Hotel Európa főszakácsa a közkedvelt és elit szakács, Tatai Robi lett, akinek remek pizzériáját nem egy dunaszerdahelyi látogatja. Na, most már épp itt az ideje, hogy megnézzük Szabó Péter Pál galériáját!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább