A SzerdaHelyzet nyilatkozik az Oroszország–Magyarország (0:0) mérkőzésről

Poór Tibor: Foggal-körömmel, de kibekkelte a magyar válogatott a döntetlent. Ha nem is látványos, de mindenképpen fegyelmezett teljesítményt láttunk, többször nagyszerű blokkolást, a defenzív játékosok biztosították egymást… persze, sportszerűen meg kell hagyni, hogy a hazaiak talán megérdemelték a győzelmet, viszont a mieink is az egy pontot, főleg három ilyen becsületes teljesítmény után. Fiúk, szép volt ez a három meccs!
U.I. Ajánlok egy másik meccsből. A szlovák hátvéd, Mazáň védekezését az Izrael második góljánál. Szilveszteri műsorba való, és gratulálok annak az edzőnek, aki ezt a védekezést ajánlotta neki.

Szigeti Attila: A magyar válogatott azt játszotta, amit az elmúlt 3 meccsen, csak kevesebb lehetősége adódott a támadásépítésre. Véleményem szerint nem volt magas színvonalú mérkőzés, két olyan csapat játszott, amely küzdi a futballt. Reméljük, idővel majd ezt is változik a Rossi-legénységnél. Ha két olyan csapat találkozik, akik nem vállalnak rizikót egy meccsen, és nincsenek kimagasló egyéniségek, akik kreativitásukkal meglepik az ellenfelüket, akkor ilyen meccseket láthatunk. A magyaroknál ez már óriási előrelépés véleményem szerint. Bevallom őszintén, néha belenéztem az olasz–hollandba, de annak a meccsnek is voltak szakaszai, amelyek nézhetetlenek voltak. Viszont hajrá magyarok! 🙂

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább