A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Slovan (1:1) mérkőzésről

Poór Tibor: Elsősorban köszönöm a Klikkout tulajdonosának és klubunknak, a DAC 1904-nek ezt a szép ajándékot a kerek szülinapomra, mármint a kezdőrúgás elvégzését. Jó érzés volt, persze a nézők nélkül picit fura, de akkor is örökre szóló élmény volt.
A meccshez. Mindenképpen a Slovannak két dolgot kellene megmagyarázni – milyen cirkusz volt ez a – nem tudunk kellőképpen minőséges csapatot felállítani… Szohi, tiszta idiotáknak néznek minket?Kérem, itt ha nem lép a SFZ, egy újabb süllyedés a mélygödörbe. Másik: nem tudom, mit szóljak ahhoz, hogy a kis Kmotrik tulajdonképpen kaucsolta a csapatot… Itt már mindent lehet, vagy mi ez a cirkusz? Cappelónak érzi magát? Ami a legfontosabb, egy érdekes első félidő, majd egy gyengébb második félidő után megmaradt a két pontos előny. Szigi, azt hiszem, lesz miről…

Szigeti Attila: Nem vitás, hogy a Fortuna-liga két legképzettebb és legjobb csapata találkozott ma a MOL Arénában. Taktikailag és technikailag is egy sor gyönyörű megoldást láthattunk. Be kell vallanunk, hogy erős ez a Slovan és nagyon meg fog kelleni harcolnunk a bajnoki címért. Edzőink jó választása volt a fiatal Sainey Njie szerepeltetése ezen a mérkőzésen. A mérkőzés halasztását kérő Slovan kispadján furcsán mutatott ma az edző személye. Viccesek ezek a „pozsonyiak”… ????

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább