A belügyminisztérium osztályai hétfőtől újra fogadják az ügyfeleket

A belügyminisztérium ügyfélfogadó irodái hétfőtől újra várják az ügyfeleket. Fontos tudni, hogy személyes megjelenés esetén csak negatív teszteredmény felmutatásával intézkedhet!

A belügyminisztérium honlapján tette közzé az információt, miszerint november 2-től, hétfőtől újra fogadja az ügyfeleket, de csak azokat, akik október 29-nél frissebb negatív Covid-19 teszteredménnyel rendelkeznek.

Közlekedési felügyelet, okmányirodák, fegyvernyilvántartás

A közlekedési felügyelet, az okmányiroda és a fegyvernyilvántartási osztály minden eddigi tevékenységét folytatja. Előnyt élveznek azok a személyek, akik az elektronikus előjegyzésben szerepelnek, de hétfőtől bárki mehet intézkedni, amennyiben felmutatja negatív tesztről szóló igazolását.

Felhívják azonban a figyelmet arra, hogy a gépjárművek bejegyzését igazoló, úgynevezett kis technikai igazolványt továbbra sem lehet átvenni az okmányirodában, azt a tulajdonos állandó lakcímére juttatják el.

A járművezetési engedélyeket és az útleveleket mindenféle korlátozás nélkül át lehet venni.

A szaktárca arra is felhívja a figyelmet, hogy a jelenlegi veszélyhelyzet idején az útlevelek kivételével minden okmány érvényességi ideje meghosszabbodik, mégpedig a veszélyhelyzet lezárása utáni további négy hónapig.

A cikk folytatódik a dunaszerdahelyi.sk oldalon.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább