Légy vendégük: 7 Moments – Dunaszerdahely

KLIKK OUT-ARCHÍV

A cikk megjelent a Klikk Out 2014/10. számában.

Fotók: Šenkár Márió

A Vendéglőlesen c. korábbi rovatunkban a régióban működő éttermekről írtunk, miután meglátogattuk azokat és elfogyasztottunk ott egy-egy ebédet vagy vacsorát. A rovat cikkeinek felelevenítésével a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került vendéglátókra szeretnénk felhívni a figyelmet. Aki teheti, ezekben a nehéz időkben válassza kínálatukat, rendeljen tőlük rendszeresen!

Előfordulhat, hogy a cikk némely részei már nem aktuálisak, noha az eredetinek csupán egy kivonatát közöljük. A teljes korábbi cikkünk fellelhető ITT.

Facebook-oldal: 7 moments

A Klikk Out csapatával 2014 októberében látogattuk meg a dunaszerdahelyi 7 Moments éttermet, Pár sort felidézünk az akkori vendélőlesünkből, így segítve környékünk éttermeit egy kis reklámfelülettel e nehéz időszak átvészelésében…

Hetedhét országon is túl, még az óperenciás tengeren is túl, Hétfajdalmú Szűz Mária napján döntöttünk úgy, hogy Dunaszerdahely egyik újonnan megnyílt éttermét a 7 Momentset „lessük” meg. Igen, nem véletlen a sok „hetes” egybeesés, mivel az étterem a volt Seven pub helyén tárta ki újra kapuit a nagy étvágyú vendégek számára, kik a hét minden napján akár hét fogásos menüt is fogyaszthatnak.

Volt ugyanitt már többek közt Seven pub és olasz étterem is. Az újonnan megnyílt étterem szintén használja a „hetest” a megnevezésében, ami valószínűleg szerencsés döntés volt, mivel így eltéveszthetetlen és egyben azonnal betájolható. Tiszta, rendezett belvilág fogadott minket. Nagyon hangulatos háttérzene mellett kaptuk kézbe az étlapot, amelynek tanulmányozásához jó kis időre volt szükség, mivel az utóbbi időben az jócskán kibővült.

Említésre méltó a kiváló borválaszték, amelyek közt több remek hazai és külföldi pincészet „nedűje” is megtalálható. Ami elsőre meglepett, hogy a kínálatában számos olasz étel található, beleértve a pizzákat, tésztaféléket, rizottókat, viszont ugyanitt tömérdek egyéb étel is fellelhető.

Naponta ebédidőben menüajánlattal is várják a kedves vendéget, amelyet  az étterem falain lévő táblákon hirdetnek. Az ízletes, fantáziadús, egyedi ételek teljesen elvarázsoltak, és valóban kevés étteremben találkoztam ennyire kifinomult ízekkel és ízléssel. Odafigyelnek a részletekre, a „smink” kiváló, az ételek kimondottan kelletik magukat, így teljesen exkluzív hatást érnek el.

Ipari félkész árunak a tányéron semmi nyoma nem volt, sőt, szezonális és teljesen friss zöldségeket használnak. Gratulálok és csak így tovább a 7 Moments csapatának! Biztos vagyok benne, ha ilyen ételminőséggel és mennyiséggel fognak szolgálni, egyre nagyobb vendégsereg támadja meg majd őket…

Feszülésig ettük magunkat a 7 Momentsben. Az ételek felszolgált mennyisége rendkívül korrekt, áraikkal egyetemben.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább