Mi erre figyelünk majd leginkább az ünnepekkor (Ankét)

Idén máshogy ünneplünk mint máskor.

ING. BARTANSKY ESZTER

 (közgazdász / home stager )

Kérlek, sorolj fel három olyan dolgot, amit biztosan betartasz majd idén karácsonykor!

1. Nem fogok idegeskedni vásárláson. Az ajándékok nagy részét már november elején kitaláltam, beszereztem, túlnyomórészt online, az otthonunk kényelméből.

2. Nem fogok idegeskedni a rendrakáson, a díszítésen sem (persze, azért rendet rakok és kidíszítem a házat), de tudom, úgysem lehet minden tökéletes, felesleges feszültnek lenni miatta.

3. Kiélvezem és megélem az ünnepi családi együttlétet, a beszélgetéseket a dédiékkel, a nélkülözhetetlen házi tojásos likőrt a barátnőmtől, és persze a gyerekek őszinte örömét. Még hisznek a mesékben, az éjjel a házunkban karácsonyfát díszítő és ajándékokat becsempésző angyalkákban. Sokszor azon kapom magam, hogy az ünnepek hipp-hopp elmúltak és csak a plusz kilók maradtak. Idén a plusz kilók begyűjtése mellett nem felejtek majd el a pillanatban élni és örök emlékeket gyűjteni.


ALFÖLDI ISTVÁN

(keramikus)

Kérlek, sorolj fel három olyan dolgot, amit biztosan betartasz majd idén karácsonykor!

1. Ez egyik, amit betartanék idén karácsonykor, hogy igyekszem nem teljesen kipurcanni az előttem lévő munkában, karácsonyra általában lebetegszem, de tavaly már előtte tüdőgyulladást kaptam december elején, így most a járvány kapcsán jobban oda kell figyelnem az egészségemre.

2. A másik, hogy remélem, a fiam haza tud majd jönni karácsonyra Magyarországról, augusztusban volt utoljára, azóta nem jöhetett, ez is most biztos máshogy lesz, mint eddig.

3. Igyekszem egészséges maradni, együtt lenni a családdal, a szüleimet óvni, amennyire lehetséges. Ne az elidegenedés legyen az általános! Sajnos ez a vírus itt lesz, nem marad más hátra, mint együtt élni vele.


SZAMARÁNSZKI VERONIKA

Kérlek, sorolj fel három olyan dolgot, amit biztosan betartasz majd idén karácsonykor!

1. Maximálisan kiélvezem majd a családdal töltött időt.

2. Megpróbálok teljesen kikapcsolni, nem a Covidon, a válságon, a munkán agyalni, csakis az ünnepekre koncentrálni, a pihenésre.

3. Hálát adni, hogy túl vagyunk ezen az éven, egészségesen, hogy nem vesztettük el a munkánkat, hogy van egy szerető családom, barátaim, szép meleg otthonunk, és hogy nem szűkölködünk semmiben.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább