PROUVÉ: Mikor felidézzük, annál csak érezni csodásabb

PR-cikk

A PR-cikk megjelent a Klikk Out 2020/12. számában.

Illata mindennek van, nap mint nap ezernyivel is találkozhatunk, de jellemzően nem tudjuk szétválasztani őket. A jelen mellett illata van a jövőnek és a múltnak is, az óhajnak és az emlékeknek. A világot jelentő illatokat kínáló Prouvé parfümök, kozmetikumok és tisztítószerek dunaszerdahelyi bemutatótermét (Duna Palota, Galántai út 2A) megnyitó Fülöpp Lászlót kérdeztük.

Elérhetőségek:
Cím: Duna Palota, Galántai út 2A, Dunaszerdahely
(hétköznap: 16.00-21.00, szombaton: 09.00-13.00)
Tel.: 0905 411 669

Mikor ide beléptem, üzletre számítottam, de bemutatóteremről van szó. Mit kell tudni a Prouvéról?

Sokan nem tudják, hogy a világmárkák által gyártott parfümök alapanyagául szolgáló esszenciális olajakat 1747-től a dél-franciaországi Grasse városában állítják elő. Lényegében bárki odautazik, előállíttathat magának egy illatot.

A Prouvé is a világmárkák által használt illatokat kínálja, csak ez sokkal könnyebben elérhető és megfizethető bárki számára.

A Prouvé stratégiája szerint network marketinget alkalmaz, aki pedig regisztrál náluk, partnerükké válik, és amellett, hogy saját magát vagy környezetét megajándékozza a Prouvé termékeivel, saját vevőkört is építhet. A regisztrálást a cég már meglévő partnerei végezhetik, ez volnék például én is. Tehát akit érdekel, keressen fel a bemutatóteremben (hétköznap: 16.00-21.00, szombaton: 09.00-13.00) vagy telefonon (0905 411 669) bármikor.

A bemutatóteremben ezek szerint nem tudunk vásárolni, viszont Ön segíthet nekünk, ha szeretnénk?

Pontosan, aki érdeklődik a cég termékei iránt, ingyenesen beregisztrálom – ez tényleg nem kerül semmibe, és rendelési kötelezettséggel sem jár. Az illető aztán eldöntheti, hogy akár otthonról rendel-e a cég termékeiből magának, másnak, vagy saját további vevőkört épít, beregisztrál másokat.

Félreértés ne essék, nem piramisjátékról van szó, tehát nem kell nálam hagyni semennyi pénzt. Én nem a beregisztrált személyek, hanem az azok által lebonyolított forgalom esetén kapok jutalékot. Aki nem él a regisztrációjával egy évig, annak törlődik, másrészt ha egyszerre legalább 40 euróért rendel, akkor már saját vevőkört építhet, 72 órán belüli rendelés esetén pedig ingyenes terméket is kap.

Beszéljünk egy picit a Prouvé termékeiről, elsősorban a parfümökről!

A parfümeink 80%-ban a legjobb minőségű alkoholt tartalmazzák, 20%-ban pedig esszenciális olajakat. Az ismert parfümöktől ez annyiban tér el, hogy az Eau de Parfum koncentrációjú parfümök már tartalmaznak néhány százalékban vizet, így jellemzően 20% alatt marad az olajkoncentráció, míg az Eau de Toilette esetében ez már csupán 6%.

Ez utóbbiak illata csak néhány órán át, előbbieké 6-8 órán át, a tiszta parfümé, amit a Prouvé kínál, pedig több mint 12 órán át kitart. Mindezt pedig egészen megfizethető áron, 50 ml-es kiszerelésben kiskereskedelmi áron 12,80 €-ért, regisztráció esetén 4 parfüm feletti rendelésnél pedig 8,50 €-ért.

Ez vonzóan hangzik, de ha ugyanazok az esszenciális olajok benne, mint a világmárkákban, akkor miért ilyen olcsó?

A világmárkák rengeteg pénzt fektetnek a reklámba, marketingbe, márkaépítésbe, míg a Prouvé esetében a termék és annak tartalma az elsőrendű.

A parfümökön kívül ugyanakkor megtalálunk itt számos egyéb terméket, melyek hasznosak lehetnek otthon. Melyek is azok?

Vegán női kozmetikumok és higiéniai eszközök, például smink, púder, szemceruzák, antibakteriális szappan, testápoló, sampon, kondícionáló, krémek, fertőtlenítő gél és még sorolhatnám, mennyi minden közül válogathatunk, de a Prouvé kiváló illatú, a hagyományosaknál környezetbarátabb tisztítószereket is kínál a toalett, mosdó, kád, tükör, zuhanyzó, az ablakok, bútorok, kandalló, elszívó tisztítására, zsíroldókat, univerzális padlótisztítót, kondicionális öblítőt, stb.

Tulajdonképpen az egész lakást felszerelhetjük a Prouvé termékeivel, melyek kellemes illatot árasztanak amellett, hogy rendkívül, tényleg meglepően hatékonyak.

Tehát ha jól értem, vásárolni, illetve üzleti partnerként folytatni is megéri…

Így van. Nincsenek kötelezettségek, nem kerül semmibe annak, aki ebben részt szeretne venni. A megrendelt termékeket futár viszi házhoz, adott esetben egy rajtam keresztül leadott csoportos rendelés esetén pedig a postaköltségen is spórolhatnak. Aki pedig saját vevőkört építene tovább a jövőben, az kevés időráfordítással is eredményes lehet. Szóval nincs más hátra mint előre. Várom az érdeklődőket!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább