Meghozzuk a kedved a júliusi Klikk Out-hoz!

Borítókép: Szabó Péter Pál

Nálunk nincs uborkaszezon, nyáron is izmos tartalommal jövünk!

Klikk Out,JúliusEditorial / Szilvási Tibor

Láttál-e már valaha homoszexuálist?

„Nem azt kérdezem, hogy tudod-e mi az. Azt kérdezem, láttál-e már, ismersz-e homoszexuális vagy egyéb, a heterótól eltérő nemi identitású egyént, urambocsá’: párt. „


Klikk Out,JúliusAutó / Szerző és fotók: Ugróczky István

Elektromos luxus – Mercedes EQA

„Az EQA-val autózva úgy tűnik, a Mercedesnek nem okoz gondot lépést tartani, vagy akár irányt mutatni majd az elektromos autók piacán.


Klikk Out,JúliusNagyinterjú / Szerző: Poór Tibor / Fotó: Szabó Péter Pál

Érezzük kiemelkedően szép dolognak a magyarságunkat | Interjú Fibi Sándorral

„A közösségünk szemében mindig is olyan hang lesz, amelyet szívesen meghallgatunk és megállunk egy-egy gondolatánál. Ma már a közösségi hálón is aktív, de mi úgy éreztük, szükség van arra, hogy interjú formájában is kövessük elmélkedéseit. Fibi Sándor tanár úrral beszélgettünk.”


Klikk Out,JúliusGasztro

Covid után Lakoma

Máfél évig szinte bezárva éltük életünket, s még most sem biztos, hogy minden megoldódik őszre, ám előtte még egy hatalmasat bulizunk. Az augusztus 13-14-én megrendezésre kerülő Nemeshodosi Nagy Lakomán mutassuk meg mindenkinek, hogy még mindig tudunk szórakozni és a színvonalas műsorokon, illetve délelőtti kísérőprogramok alatt is jól érezzük magunkat. Hamarosan megnyitja kapuit a Lakoma.


Klikk Out,JúliusZénidőm / Szerző: Bokros Bia / Fotók: Ugróczky István

Na és a fiúkat mennyire csapkodja a kamaszkor?

Egyre jobban tapasztalom azt, hogy nem vagyunk felkészülve/felkészítve jó néhány dologra… Mennyire számít, hogy bizonyos dolgokról honnan értesülünk? Nagyon nem mindegy, hogy valaki egy kínos, de mégis hasznos beszélgetésből kap útravalót, vagy pedig megbízhatatlan forrásokból, akár egy tornaterem öltözőjéből szerzi. Szerintem csak simán merjünk nyíltan beszélgetni!


Cinemax / Szilvási Tibor

Fekete özvegy – Vetítik július 8-tól.

Idő – Vetítik július 22-től.

Hab – Vetítik július 29-től.


Klikk Out,JúliusMű-tét / Szilvási Tibor

Ted Lasso – Minden, amit tudni akartál a fociról. Ja, nem!

Azt sugallja, hogy ez a sorozat a fociról fog szólni, ráadásul a sportágat szervezetten legrégebben űző nemzet álarcában. Ezzel becsalogatja a nézők közé azokat, akik így gondolják, és túl komolyan veszik a focit, végül pedig megszerettetik velük azokat, akiktől ez igencsak távol áll. A többieknek, akik pedig ekézik a „focibuzikat”, az orruk alá dörgöli, hogy itt egy sorozat, amit minden hozzád hasonló ajánl, de minden arra utal, hogy a fociról fog szólni. Ergo, nekik meg kell mászniuk a saját sztereotip korlátjukat, hogy eljussanak az esszenciához.


Hangfal / Szilvási Tibor

slowthai – TYRON

London Grammar – Californian Soil

Altin Gün – Yol

Genesis Owusu – Smiling With No Teeth

Puma Blue – In Praise Of Shadows

Ben Howard – Collections From the Whiteout


Klikk Out,JúliusKülönvélemény / Këri

Hippivadászat a pálmák alatt (The Serpent – kritika)

Európát szinte teljesen elkerülte Charles Sobhraj története, aki az 1970-es években Dél-Ázsiában tevékenykedett sorozatgyilkosként. „A bikinis gyilkos“ vagy a „Kígyó“ néven említi őt a külföldi sajtó, utalva ezzel munkamódszereire: a gyanútlan fiatalokkal ugyanis gyakran a parton barátkozott össze, szinte teljesen rájuk tapadt, majd nyereségvágytól hajtva, megmérgezte őket vagy egyéb kegyetlen módszerekkel végzett velük. A meggyilkolt áldozatok útleveleivel aztán kedve szerint utazgatott a világban, a megszerzett értékeket pedig drágakő-kereskedelembe forgatta.


Klikk Out,JúliusKönyvjelző / Sipos Janka, Varga Ottó

Halász Rita: Mély levegő

„Olvasom a könyvet, lassan merülök bele, mintha csak egy kádba feküdnék. Úszom a betűiben, együtt tempózom a főszereplővel, Verával. Próbálom vele együtt ellazítani az izmaimat, de görcsösek vagyunk mind a ketten, átragadt rám a nyugtalansága és nekem is az az érzésem, hogy forog velem a világ, és nem úgy, ahogy én szeretném. (sj)”

Erin Morgenstern: Éjszakai cirkusz

„Egy rendkívül lassú, hipnotikus és titokzatos könyv, amely minden oldalát és mondatát átszövi a mese. Most nem a fantasy zsánerről beszélek, hanem a mesékről. Mese. Ahol bármi megtörténhet, és nem kell, hogy értelem vagy logika legyen mögötte.” (vo)


Klikk Out,JúliusSárkány ellen sárkányfű / Sipos Janka

Mese a csokoládéról

Ha valami csipcsup bánat vagy bosszúság ér minket, gyakran “gyógyítjuk” magunkat, jobban mondva a lelkünket e kakaóbabból készült csodával. Könnyen lehet, hogy belefutottál már olyan cikkekbe is, melyek szerint ez a nyalánkság nem csak finom, hanem még az egészségednek is nagyon jót tesz. De vajon van ennek valami valóságalapja?


Klikk Out,Július
Mockups Design
Baba-mama / Štefkovič Patasi Ági

„Nina és Emil kalandjai Komárom városában“

Pár héttel ezelőtt mutatkozott be a nagyközönségnek Nina és Emil, akik Kováč Zsófia Anna tollából keltek életre. A Komáromi mesék főhősei kalandozásra hívják a kicsiket és nagyokat, ahogy a nevében is benne van, Komárom városába.


Klikk Out,JúliusÉnIdő / Këri

Elengedni, ami már nem épít tovább

Képzelj el egy járművet, a hőlégballont. Micsoda csodás szerkezet! Ha megfelelően kezelik és ideális a súlyok elosztása benne, magasról szemlélheti a benne utazó a tájat, a levegőbe emelkedve. Egészen nagy távolságok megtételére képes, és minél könnyebb, annál szebben, látványosabban szeli az eget. Ha viszont túl nehéz, süllyedni kezd – ezért a súlyokat olykor ki kell dobni belőle, hogy beteljesíthesse úticélját.


Klikk Out,JúliusHónap nője / Kurucz Klaudia

Napfény járja át a szívem újra…

Szóval, akkor hadd lássuk, kik is július legszebbjei: Antal Eszter, 19 éves,Dunaszerdahelyről származik, épp most fejezte be tanulmányait a dunaszerdahelyi Magángimnáziumban. A másik választottunk pedig a somorjai Viktória Kulcsárová, aki szintén 19 éves, és menedzsmentet tanul a somorjai Hotel Akadémián.


Klikk Out,JúliusHavi kreatív / Kürthy Judit

Szalai Szilvia illatos csodái

Szalai Szilviát kérdeztük arról, hogyan ismerkedett meg a szappankészítés világával, ugyanis termékei egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Kérdeztük arról is, hogy kiknek ajánlja őket, amire a válasza az volt, hogy nem ajánlja. De persze a legkevésbé sem azért, mert nem jók, hanem azért, mert a szappanai és fürdőbombái magukért beszélnek. Köszönjük a válaszokat! 


Klikk Out,JúliusSüt & főz a jó öreg csallóközi / Kovács Ákos

Tekács Ervin – Az igazi csallóközi kirántotthús receptje

No, ígye. Nëgondúd, hogy éncsinállom, de Piri tuggya jól, hogy így szeretëm. A nagylábosba óvadhata zsír, addig a húsokot jó laposra kikő kloffúnyi. Ha nincsen kloffúlló, joja kelepács is. Lëgyën szíllës, lëgyën lapos, lógjonleja tányírrú.

Amikoremmegvan, ájá oda ja asszon hëgyé, jócsinájoje, mer itt könnyű eerontannyi. A lapos húst bekő szípen ëgyformánn sóznyi, osztán mëhet beleja lisztbe, onnand a fővert tojásbo, osztánn a tojást lecsurgatyni, mëhet átt a prézlibe.


LELŐHELYEK:


DUNASZERDAHELY
Mecse, Torony, Chilli House, Kék Duna (szolárium), MissQ, Pizza Extra, New York, Tabu, Sultan, Junior, Kulacs, Istanbul, Istanbul melletti fagyizó (buszállomásnál), Merkúr borozó, Korona, Csámcsogó, Nero, a vele azonos soron a fodrász, Zserbó cukrászda, sarki élelmiszerbolt, Vovoland, Fácán, Észak II-esi újságos, Nova Fitness, Pelikán, Vito, Meskete, Itsipitsi, Park presso, a rendőrség előtti újságos, 7moments, Artica, Kelet lakótelepi újságos, Atlantis, Dunauto, Tesco: fodrászat / palacsintázó, Hazai ízek / Duntel, Baranyai, Turul, Street, Street melletti sörkert, Csokiszoli, Wagner, Fitklub, Venezia, Kubačka masszázsszalon, Almási Anikó kozmetika, Big Man Shop, Maduro kávézó, Szicsek, idegenforgalmi iroda, Country, Fontána, NFG, Vespresso, Choco Arden, St. Patrick’s, DejaVu kávézó, VÚB melletti parkolóházban lévő kis trafik, Buena kávézó, Robi ABC, Golden Scissors fodrászat, Lady’s Plus fodrászat, Budapest kávézó, Vila café, Minit pogibár, Tilos sörbár, Clinique Jolie, Wagner cukrászda (Galántai út), MAX (keddtől): szolárium, Duntel, Pizza Extra.

HODOS
két élelmiszerbolt, kocsma, Kakadémia, újságos.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább