Pénteken este jön a Tesla c. musical!

Forrás: Dunaszerdahelyi.sk

Az augusztus 20-ai Szent István-napi program részeként mutatják be a Nikola Tesla – Végtelen energia című kétfelvonásos, rendkívül látványos musicalt, amelyet aznap este 20 órától a városi sportcsarnokban tekinthet meg ingyenesen a nagyközönség. Mivel a vásártér felújítása miatt jelenleg a sportcsarnok környékén lezárások vannak, érdemes vagy gyalog megközelíteni a helyszínt, vagy egy kicsit távolabbi parkolóban megállni – akár a Szent István téren, vagy a Sport utcán a régi sportcsarnok mellett.

Szent István király napján a program 11 órakor kezdődik a Nagyboldogasszony- és Szent György-templomban, ünnepi szentmisével, majd 16 órától koszorúzási ünnepség lesz a Szent István téri szobornál. Az esemény ünnepi szónoka Dömötör Csaba parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes (Miniszterelnöki Kabinetiroda) lesz.

17 órától a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színháztermébe várják a város lakóit, ahol ünnepi gálaest keretében Dunaszerdahely Város díjait adják át. Az esten fellép majd id. Derzsi György, az Opera Trió, Ladzianska Zuzana és Mezei Ernő, Kovács Koppány, valamint Csémi Csillag Virág.

Az ünnepséget a 20 órától a városi sportcsarnokban megtekinthető Nikola Tesla – Végtelen energia című musical zárja.

A programok mindengyike ingyenesen látogatható.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább