Central Apartments – Otthonra lelni ott, ahol zajlik az élet

PR-CIKK

A PR-cikk megjelent a Klikk Out 2021/09. számában.

Vajon lehetséges ez? Megtalálhatjuk az otthont biztosító harmóniát ott, ahol érezzük a város magjának rezgéseit? Meg bizony, és az immár 30 éve működő kivitelező, a Stavoinvesta DS munkatársa, Juhos Annamária, illetve a beruházó KaFe s.r.o.-t képviselő Petr Kašpar ki is fejtik, hol és hogyan.

Mit jelent számotokra az otthon?

J. A.: Amikor egy olyan helyre érkezem, ahol becsukom az ajtót magam mögött, és csak azokkal vagyok, akik közel állnak hozzám, és ahol mindennek ismerem a helyét és az értelmét.

P. K.: Ahol mindenhez és mindenkihez közöm van, és nekik is hozzám. Teljessé teszik az életem, és harmonikusabbá, komfortosabbá a mindennapjaim.

A Central Apartments mitől lehet sokak számára ilyen?

J. A.: Az otthon lényegi részét nyilván legnagyobbrészt az ember magának alakítja ki, mi a Stavoinvestával ennek a kereteit és bizonyos komfortelemeit biztosítjuk. Akikhez közel áll a városi élet, azoknak a Central Apartementsnél pillanatnyilag nem tudok elképzelni jobb megoldást. Ugye, a Štefánik utcában épül Dunaszerdahelyen, tulajdonképpen az uszoda épületével szemben.

Aki ismeri ezt az utcaszakaszt, tudhatja, hogy a belváros szélének tekinthető. Közel esik a nyüzsgéshez, az ezzel járó kellemetlenségek mégsem tolakszanak be a nyitott ablakon.

P. K.: Amikor kilépsz az utcára, nem tucatnyi elhaladó autót és tömeget látsz, mégsem kell a saját kocsidba vagy taxiba ülnöd, hogy eljuss a központba és elintézz valamit, illetve találkozz a barátaiddal egy kávé vagy sör mellett.

Stavoinvesta,Central Apartments,Dunaszerdahely,Építkezés,Lakás

Említetted a Central Apartments lakóház kereteit és komfortelemeit, mit tudhatunk meg róluk?

J. A.: A lakóház három szinten, két lépcsőházban 14 lakást foglal majd magába, 2 és 3 szobásakat, tehát egyedülálló személyek, párok és családok számára is kiváló. A ház belső, zárt udvarán ehhez 18 parkoló társul.

A lakások nemcsak méretükben (ami kb. 40-től 75 négyzetméterig terjed), de elrendezésükben is különböznek, és lényegében mindegyik egy kicsit eltér a többitől. Az épületet jövő májusban tervezzük átadni, de már most akadtak vásárlók. Úgy érzem, bárki megtalálhatja azt a lakást az épületben, amit aztán szívesen tölt meg a saját, illetve ha van, akkor a családja életével.

A lakóház ezekben a hónapokban nő ki a földből, de a Ravasz & Partners által kialakított látványterveken észrevehető, hogy egy modern külsejű, a környezetébe mégis illeszkedő épületről van szó. Hagyományos téglaház, csökkentett energiafelhasználást biztosító, modern technológiákon alapuló megoldásokkal, szellőztetett homlokzattal, kombinált fűtéssel.

Ha kiválasztok egy lakást, azt milyen állapotban vehetem át, mikor elkészül?

J. A.: Szerkezetkész állapotban kínáljuk őket, lehetőség van viszont a konyhabútor, a csempe, padló, illetve a fürdőszobai és higiéniai berendezések kiválasztására, amit az átadásig mi magunk installálunk. Ilyen módon a lakás szerkezeti állapota mellett ezeknek a beépítésére is garanciát tudunk vállalni.  

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy minden adott, és csak az hiányzik, hogy a leendő vásárlók és szeretteik belakják a felkínált tereket…

J. A.: Pontosan, egy ilyen beruházás sem emberileg, sem üzletileg nem érhet célt, míg ezeket a lakóegységeket valakik nem fogják az otthonuknak tekinteni. Ha pedig ez sikerül, akkor reményeim szerint csak a friss lakástulajdonosok lesznek nálunk boldogabbak.

Stavoinvesta,Central Apartments,Dunaszerdahely,Építkezés,Lakás

ELÉRHETŐSÉGEK


Mgr. Juhos Annamária

Tel.: 0903 497 573

E-mail: annamaria@stavoinvestads.sk

 

Petr Kašpar

Tel.: 0903 704 196 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább