Zabálni vagy sajnálni valók az Örökkévalók? | Cinemax

A cikk megjelent a Klikk Out 2021/11. számában.

Az Örökkévalókkal a Marvel végérvényesen bevezet(ne) minket a szuperhősdömpingjének negyedik fázisába, ám elsőre úgy tűnik, hogy rögtön az elején egy új Bosszúállókkal, és elképzelhető, hogy ez így egy kicsit sok lesz.

Cinemax,Örökkévalók,Eternals,Mozi,Dunaszerdahely,FilmÖRÖKKÉVALÓK – ETERNALS

 

R.: Chloé Zhao
Fsz.: Gemma Chan, Richard Madden, Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff,  Barry Keoghan, Ma Dong-seok

IMDb: 6,5
Metascore: 53%
Rotten Tomatoes: 54%

Utalások szintjén az Örökkévalók előzetesében is megjelenik a Thanos-éra, és kiderül, ezek a lények az emberiség hajnala óta védelmeznek bennünket, de csak az ún. deviánsokkal szemben. Istenségek egyfajta alvilági szörnyekkel szemben. Csapatuk szétszéledt és ebben a filmben kell őket megismernünk külön-külön is, és együtt is.

Sok a szimpatikus név a stáblistán, és ami leginkább megkülönbözteti a Marvel-alkotásokat, hogy független filmes rendezőket alkalmaznak, amivel az egész emberi oldalán lehet egy alaposat domborítani (ezúttal A nomádok földjével idén éppenséggel Oscart nyerő Chloe Zhaót), kérdés, hogy ez egy ismertségben szinte nulláról induló szuperhőscsapattal mire elég.

Vetítik november 4-től.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább