MissQ Hónap Nője: Hashtag: „Cars and Girls”

Egy napsütéses délutánon mi mással is lehetne tölteni az időt, mint egy szuper csajos-autós fotózással. Szép lányok, jó kocsik – mondanám, hogy ez itt nem a reklám helye, de mégis, tudtok ennél szemetgyönyörködtetőbb kombinációt? Novemberi két szépségünk, Nagy Barbara és Fellinger Dorothy tökéletesen passzolt a dunaszerdahelyi Dunato DS által kiválasztott autókhoz.

A cikk megjelent a Klikk Out 2021/novemberi számában.
Szerző: Kurucz Klaudia
Fotók: Dobai Bálint

A fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Dunauto DS szakértő csapatával és a legújabb technológia használatával széles körben elégíti ki a BMW, a FIAT, a FIAT PROFESSIONAL, az ALFA ROMEO és a JEEP márkájú gépjárművek tulajdonosait, melyek közül párat a fotókon is bemutatunk.

A három évtizede működő családi vállalat alkalmazottainak folyamatos továbbképzése elősegíti a munkálatok zökkenőmentes és precíz kivitelezését, amit tapasztaltunk a forgatás során is, mert mindenben segítségünkre voltak.

Dorothy:

Fellinger Dorothy 20 éves és Hidaskürtről származik. Nemcsak elbűvölő, de gondoskodó és kedves lány is, hiszen nővérként dolgozik a galántai kórházban.

„Nagyon szeretem a munkám és örülök, hogy sok embernek tudok segíteni, ezzel mosolyt csalni az arcukra.”

„Azért szerettem volna megmutatni magam a Hónap Nője rovatban, mert sok lánynak példát szeretnék ezzel mutatni, hogy vállalják fel önmagukat, és mindig legyenek olyan magabiztosak, mint ahogy én éreztem magam fotózás közben. Úgy gondolom, hogy minden lány megérdemli, hogy magabiztos legyen és szeresse önmagát.”


Barbi:

Nagy Barbara 19 éves és Siposkarcsáról származik. Idén kezdte a főiskolát Pozsonyban, ahol külkereskedelmet tanul.

Barbi a tánc szerelmese, már 5 éves kora óta egészíti ki mindennapjait a latin- és modern tánc. Ha esetleg szeretnétek Barbival személyesen is találkozni, elárulta nekünk, hogy az iskola mellett minden nap pultosként dolgozik az egyik helyi fitneszteremben.

„Azért szerettem volna bemutatkozni a Hónap Nője rovatban, mert már nagyon rég ki szerettem volna magam próbálni egy ilyen fotózáson. Nagyon élveztem a forgatást, és hogy közben gyönyörű autók mellett pózolhattunk. Úgy érzem, Dorothyval jól teljesítettünk, ezért ajánlom minden lánynak, ha úgy adódik, ne szalasszák el a lehetőséget.

A lányok a dunaszerdahelyi MissQ legújabb téli kollekciójában tündököltek. Az újdonságokért kövessetek minket a közösségi médiában és weboldalunkon, ahol még többet tudhattok meg a lányokról és a kocsikról is!
KAPCSOLÓDÓ:
Gyönyörű lányok, szenzációs járgányok, ez ám a párosítás!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább