Isaiah Rashad – Újra a jövő nagy reménységei közt | Hangfal

A cikk megjelent a Klikk Out 2021/11. számában

A tennessee-i rapper, Isaiah Rashad öt évvel ezelőtt Kendrick Lamar kiadójánál futott be a The Sun’s Tirade c. lemezzel, amely a drogproblémáinak feldolgozásáról (is) szólt. Aztán éppen utóbb említett életmódja rántotta le ismét évekre. Ennyi idő után viszont tulajdonképpen oda tért vissza, ahol abbahagyta. 

Isaiah Rashad,Hangfal,Zene,The House Is Burning,Új albumISAIAH RASHAD

The House Is Burning

♥♥♥♥


Jelen: Headshots (4r Da Locals), Lay Wit Ya (feat. Duke Deuce), RIP Young, Wat U Sed (w. lamdoechii & Kal Banx).
Múlt: Wat’s Wrong (feat. Zacari & Kendrick Lamar), 4r Da Squav, Free Lunch, Heavenly Father, Shot You Down (feat. Jay Rock & ScHoolboy Q).

Őszinte, ami magát illeti, szókimondó és nem kertel, mindezt pedig a déli rapperekre jellemző álmosító melankóliával szövi be sűrűn. Azt lehet mondani, hogy Isaiah Rashad ugyanott tart, mint öt éve, egy feltörekvő rapper, akiben rengeteg a potenciál, és ismét elkezdhetik ráaggatni a jövő nagy reménységével kapcsolatos címkéket. Ezzel ő vagy elbír, vagy nem, mindenesetre, ahogy a fenti példa is mutatja, vannak ebben gátló tényezők. Ahogy azt is, hogy a problémáitól függetlenül nem egy semmirevaló vagy épp a silány átlaggal megelégedő egyveleget kapunk tőle, és ez reménytelivé teszi a jövőjét.

 

HALLGASD MEG:


Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább