Molnár Edina és az EVILA

Az interjú megjelent a Klikk Out 2022/06. számában.

Edina világa egyszerre vagány és visszafogott, egyszerre dús és könnyed, úgy az anyagokban, mint a formavilágában. A sokoldalúság gyönyörködtet! De hogy hogyan s miként jutott el idáig, ahol ma tart? Őt magát, Molnár Edinát, az EVILA megálmodóját kérdeztük.

Mióta foglalkozol kézművesedéssel?

12 éve foglalkozom varrással. Legszívesebben kisbabáknak varrok szetteket babaágyba babaszobába.

Mik a kedvenc alapanyagaid és technikáid, amelyekkel dolgozol?

Kedvenc anyagom a pamutvászon, mivel azzal a legkönnyebb dolgozni és azon belül a foltvarrás. Így a kis darab anyagok sem vesznek kárba.

Hogyan jut idő az alkotásra a többi tevékenységed mellett? A családod támogat?

A varrás mellett a komáromi Babyshopban dolgozom mint eladó, ahol a munkáim is szintén megvásárolhatóak. Valamint a komáromi vásárcsarnokban található a varróműhelyem. Ezen a helyiségen Vida Rékával osztozom már több mint négy éve. Ő a kézművesbolt tulajdonosa és megalapítója, ahol a mi munkáinkon kívül sok ügyes alkotó portékáját is megtalálhatjátok. Réka és a Babyshop tulajdonosa, Mónika is sokat segítenek nekem a termékeim reklámozásában és bemutatásában, mert nekem erre sajnos nem sok időm marad. Mellettük az édesanyám a legfőbb támogatóm. Sok segítséget kapok tőle minden téren. Főleg a karácsony előtti időszakban segít sokat a textildíszek készítésében.

EVILA,Molnár Edina,Havi Kreatív

Mely termékeket készíted a legszívesebben?

A repertoáromba sok minden tartozik lakásdekorációk, párnák, textiltáskák, terítők, koszorúk, díszek, kötények, de legszívesebben kisbabáknak varrok.

Mik azok, amiket a vevőid nagyon szeretnek, pontosan mik most a legnépszerűbbek?

Az utóbbi időben talán a legnépszerűbbek a babafészkek, pólyák, takarók. Általában megrendelésre dolgozom, de azt szeretem a legjobban, amikor a saját elképzelésemre hagyatkozhatok.

Mi volt az eddigi legizgalmasabb, legkülönlegesebb megrendelés, aminek eleget tettél?

A legeslegszebb megrendelés a magyarnépmese-mintás szettem volt. Ezt Réka kérésére varrtam, féltem tőle, de szerintem nagyon szép lett. Imádom ezt a mintát.

Hol érhetünk el pontosan?

A munkáimat a Babyshop, illetve a Kézműves termékek boltocskája Facebook-oldalán megtalálhatjátok, ahol fel is vehetitek velem a kapcsolatot.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább