A férfi, ha DS-i | Helyi stíl

A cikk megjelent a Klikk Out 2022/06. számában.

Fotó: Pixabay.com

Az előző lapszámban sorra vettem a tipikus DS-i csajok jellemzőit – úgy illik tehát, hogy ez alkalommal az erősebbik nem felé fordítsuk figyelmünket. Nézzük meg, mik azok a stíluselemek, amelyek a Csallóköz fővárosában élő férfiakat igazi kisvárosi alfahímmé teszik. Figyelem, a valósággal való bárminemű egyezés NEM a véletlen műve.

1. Haj

Ha éppenséggel nem kopasz (mert abból is van bőven), akkor tuti, hogy barberhez jár. Nem, nem borbélyhoz, hanem az egyre szélesebb körben elterjedt, macsós barbershopokba, ahol tényleg remekbe szabott frizurák és szakállak készülnek (Meg azok a fura YouTube-videók, ahol gyantás végű pálcikákkal tépik ki az orrszőrt, amitől a megszeppent alany egy sírdogáló kislánnyá válik, mindezt óriási röhögések közepette, persze.).

2. Test

A DS-i pasik többnyire sportosak – hogyne, hiszen nemzeti sportunk a foci és rengeteg amatőr csapat, baráti társaság is ezzel üti el a szabadidejét. A játék után néhány sör megivása kötelező a fiúkkal, közben meg lehet beszélni az aktuális Niké-eredményeket is. Persze a városi fitnesztermekben is láthatunk bőven a nyári beachbody-ra gyúró egyedeket, akik mindig megtalálják számításaikat a futópadok, biciklik és lépcsőzőgépek jellemzően nőnemű használói között.

3. Bőr

Aki itt kertes házban lakik (= a mai árakhoz mérve, gyakorlatilag dúsgazdag), az jellemzően hamarabb lebarnul, köszönhetően a fűnyírásnak és egyéb, kertben végzett munkáknak. Vigyázzunk azonban, nehogy pólóra süljünk le, mert azzal kész is a traktorista-effektus, ami nagyon nem szexi. A bronzos bőrszín mellett, a tetoválások is nagy népszerűségnek örvendenek az urak körében, az egészen visszafogottaktól kezdve, a teljes kar- és lábtetkókig. Örülök, hogy kimentek a divatból a panellakásokban, pincékben, gyanús eszközökkel és kétes higiéniai körülmények közt született remekművek, de a motívumokat illetően, van még hová fejlődni. Könyörgöm, srácok, felejtsük már el a századik nonfiguratív tetkót, skorpiót és kínai levesreceptet az alkaron, annyival eredetibb minták is léteznek!

4. A vagányság mint titkos adalék

Ha csajozásról van szó, a DS-i pasi nem megy sármért a szomszédba – nagyon jól ismeri a csábítás trükkjeit és tisztában van a saját képességeivel. Ha bedobja magát, akár két jól célzott mondattal, illetve egy BMW / Audi-kulcs megpörgetésével, az ujja közé csavarja bármelyik, a bárpultnál szendén, vagy kevésbé szendén ücsörgő hölgyeményt. A férfiak itt nem hajolnak el a pofon elől, sőt, ha úgy adódik a helyzet, simán belemennek egy konfliktusba, ha a nő meghódítása, esetleg megvédése a cél. A vadászterület „megjelölése” után a siker majdhogynem garantált.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább