Ősszel is véradásra buzdít a MAX

Nyitókép: dunaszerdahelyi.sk – Rózsár Vince

Két év kényszerű szünet után, november 13-án, vasárnap az Őszi vércsepp akcióra várja a véradókat a központ. Ahogy a korábbiakban, ezúttal is a Szlovák Vöröskereszt Dunaszerdahelyi Területi Egylete és a Nemzeti Transzfúziós Szolgálat érsekújvári központja az akció fő együttműködő partnerei.

Mint az a korábbi években is megszokott volt, ezúttal is reggel 8.00 és 11.00 óra közt várják a vérükkel másokon segíteni akarókat a CINEMAX moziba.

A MAX szórakoztató- és bevásárlóközpont ezúttal sem engedi el üres kézzel az érkezőket. A véradók ajándékcsomagot vehetnek át a központ munkatársától, melybe a vitamint a Dr. Max gyógyszertár biztosítja, üdítőt a 4ka telekommunikációs vállalat ajánlott fel, a BioTech USA egy-egy egészséges energiaszelettel járul hozzá a csomag tartalmához, míg a Duntel vállalat egy ajándéktárggyal köszöni meg a segítséget.

Ha segíteni szeretne, itt a lehetőség: Őszi vércsepp a MAX szórakoztató- és üzletközpontban (a CINEMAX moziban), 2022. november 13-án, vasárnap 8.00 és 11.00 közt.

Az akció szervezői sok szeretettel várják a segíteni akarókat!

A cikk a dunaszerdahelyi.sk-val való együttműködésünk révén kerül közlésre.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább