MissQ Hónap Nője: Mert a szépségszalon a nők kedvence…!

Novemberi forgatásunk egy ízléses és kifinomult szalonba vezette stábunkat. Ha még nem ismernétek, a Dunaszerdahelyen újonnan nyílt M Beauty szépségszalon látott minket vendégül, ahol fodrászati- és kozmetikai szolgáltatások vehetőek igénybe, és persze az alakformálás sem maradhat ki a sorból. Ezt mind kipróbálta az utolsó őszi hónapunk főhőse, aki nem más, mint Érsek Eszter Sárosfáról. Hogy a tulajdonos, Bódis-Csűri Marcsi szavaival élhessek, ezen a csodahelyen minden adott, hogy nyugodtan kikapcsolódhasson az ember, és modellünk így is tett.

A cikk megjelent a Klikk Out 2022/novemberi számában.
Szerző: Kurucz Klaudia
Fotók: Dobai Bálint

Mielőtt Eszti egy csajos este elébe nézne, kipróbált mindent, hogy kipihenten induljon az éjszakába. Először a Bodyshape-et próbálta ki, hogy kondiban maradjon. Ez egy vákuumkapszula, amely kollagén lámpás formulával működik és a feszesebb bőrre vágyó vendégeknek ajánlott.

Egy kiadós edzés után, Mirka, a szalon kozmetikusa vette kezelésbe modellünk bőrét. Előbb letisztította, majd a hidratálást és infrafénnyel való kezelést követően egy Matis kaviáros maszkkal került fel a pont arra a bizonyos i-re.

,,Nagyon megnyugtató érzés volt, és utána sokkal jobban lélegzett a bőröm, majd kaptam egy kiváló arcmasszázst a végére, ami csak hab volt a tortán!” – árulta el nekünk Eszter.

 

A bőrünk feszes és hidratált, így a szépségnap utolsó állomása a fodrászat volt, ahol Marcsi elkészítette a megálmodott egészséges és szép hajkoronát. Enyhe loknik, hogy modellünk gesztenyebarna tekintetét még inkább kiemeljék. Felkerült a piros rúzs. Elkészültünk. Eszti csak úgy pörgött a kamera előtt, és mint elárulta nekünk, kiskora óta imád szerepelni és a középpontban lenni.

 

Amit tudnotok kell Esztiről:


„Jelenleg egy pozsonyi egészségügyi szakközépiskolában dietetikát tanulok. A későbbiekben gyermekek táplálkozására szeretnék specializálódni, és a különböző intoleranciák, allergiák problematikájára fókuszálni. Amit sokan nem tudnak rólam?! A kedvenc hobbim, amellyel az iskola után foglalkozom, ha csak az időm engedi, a körömépítés, -szépítés. Imádom csinálni, mivel fejleszt abban, hogy minél aprólékosabb, precízebb és nem utolsósorban türelmesebb legyek, amin még van mit gyakorolni. :-)”

 

Reméljük, felkeltette olvasóink figyelmét a novemberi Hónap Nője rovatunk is. Köszönjük a MissQ üzletnek a szebbnél szebb kollekciókat, mellyel ellátják modelljeinket, és az M Beauty szépségszalonnak, hogy helyszínül szolgált a forgatásunkhoz. Aki még nem járt volna ott, megtaláljátok őket a Gradus épületében.

Hogy ne késd le az ünnepeket, nézz be hozzájuk, remek karácsonyi csomagok várnak, formájában is igénybe vehetőek szolgáltatásaik, illetve Kerastase és L’ORÉAL termékeik!

KAPCSOLÓDÓ:
Kényeztetés a zord időben – tejben-vajban fürösztötték Esztert az M-Beauty szalonban

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább