Öltöztesse fel beltereit ízlésesen!

PR-cikk

Beltereink legnagyobb kiterjedésű könnyen cserélhető funkcionális és dizájnelemei függönyök. Ahogy bennünket is jellemez aktuális viseletünk, úgy enteriőrünk is óhajtja, hogy hozzá illően öltöztessük. Függönyeink, legyen szó fényáteresztőkről vagy sötétítőkről, melegséget, otthonosságot kölcsönöznek az egyes helyiségeknek, megtörik a rideg falakat. Túry Nikolával, a szaküzlet vezetőjével beszélgettünk az Artica Décor kínálatáról ezen a téren.

Milyenek az aktuális trendek a függönyök esetében?

Egyértelműen letisztultak. Az egyszerű színek dominálnak, a bézs, a krém, a szürke, az emberek ezeket keresik. Kevésbé mernek az élénkebb színek felé fordulni, inkább úgy tervezik, hogy kisebb lakáskiegészítőkkel dobják fel majd egy-egy helyiség hangulatát. Könnyen cserélhető elemekről van szó, sokan nem is számolnak velük hosszú távon.

Pedig tanácsos volna?

Amikor a beltereket tervezik, rendszerint kiválasztják a padlót, parkettát, tapétát, színeket, a függöny a végére marad, amin sokan már inkább spórolni akarnak. Én viszont azt javasolnám, hogy aki egy lakást szeretne teljes mértékben ellátni függönyökkel, drapériákkal, hosszú távon gondolkodjon, mert az általunk kínált termékek nem 3-4, hanem 10-15 évet is kibírnak.

Artica Decor,Dunaszerdahely,Inportante,Dizájn,Függöny,Otthon,Lakberendezés

A tartósság mellett mi az, amit az Artica Décor a függönyök terén kínál, képvisel?

Ugyanazt a teljes körű szolgáltatást, mint más téren is. Igény esetén kimegyünk saját mintákkal a helyszínre, az ügyféltől csak annyit kell tudnunk, hozzávetőlegesen milyen színárnyalatokban gondolkodik. Az adott beltérben aztán felvesszük a méreteket, és saját varrónőinkkel méretre szabjuk. Fontos tudni, hogy nemcsak hagyományos beltereket tudunk felöltöztetni. Egyáltalán nem jelent problémát a nagyobb belmagasság, nemrégiben két, 5-6 méteres belmagasságú házat is elláttunk függönyökkel, és méretre tudjuk igazítani a terméket akkor is, ha egy lépcsőhöz kerül. Természetesen akadnak olyanok is, akik csupán az anyagot vásárolják meg nálunk, majd saját varrónővel igazítják méretre, erre is van lehetőség. Előfordul, hogy magát a textilt nemcsak függöny, de díszpárna készítésére is felhasználják.

Bizonyos típusú vendéglátóhelyeken, például szállodákban számítanak az éghetetlen termékek. Ezek is elérhetők?

Természetesen. Egy néhány évvel ezelőtti csehországi szállodai tűzeset sokakat ráébresztett arra, mekkora jelentőséggel bírnak az éghetetlen anyagok. A mi kínálatunkban is megtalálhatók ezek.

A gyártókat illetően melyek a legkeresettebbek?

Leginkább a török gyártmányú anyagokat keresik, mivel nagyon jó minőségűek, szépek és árban is sokak számára elérhetőek. Megtalálhatók nálunk a Rovitex, Anka, Smirna, Seagold, Thema, IFI, Styltex, BM és a Clark & Clark gyártók függönyei is. Népszerűek az ún. dimout sötétítő függönyök, amelyek a blackouttal szemben részben még áteresztik a fényt, nem lesz tőlük koromsötét a helyiségben. Ezek nagyon előnyösek olyan helyeken, ahol például nincs redőny. Tudunk biztosítani függönysíneket és karnisokat is, noha ez utóbbiak már kevésbé népszerűek. Emellett az egyes síneket az Orac díszléceivel eltakarhatjuk, így kellemesebb látványt nyújtanak.

Végszó?

Csak Önöktől függ, ami Önöknél függ! Arra szeretnék biztatni mindenkit, látogassanak el szaküzletünkbe, az ugyanis többet mond minden szónál.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább